Dbg 2.5 HDD Prípade, SATA do USB 3.0 Adaptér, Externý Pevný Disk Kryt pre SSD Disk HDD Box Prípade HD, 2.5 SSD Prípade SATA na USB

€10.74


HDD Prípade 2.5 Pevný Disk

Prenos 1G Súbor V 3 Sek

UASP Vysoká Rýchlosť čítania/zápisu

Podpora 6TB Pevný Disk

Aplikácia Scény

Chrániť Pevný Disk

Soft Anti-shock Huba

Inteligentný Režim úspory Energie

Č Výkon, Potrebný

Nástroj-Inštalácia zadarmo

Univerzálny Kompatibilita

Vyrobené Pre SATA Konektor

Podpora SATA ⅲ

LED Indikátor

Parametre Výrobku

Balenie

Luxusný Model Pevného Disku Krytu je Ideálny pre využitie starého 2.5 "HDD a SSD pevného disku ako externý USB disk, to vám poskytne väčšie pohodlie používanie a všestrannosť digitálnej ukladanie dát. Ideálnou voľbou pre digitálne milovníkov filmu milovníkov a podnikateľských elít. Pohodlné Ručné Pocit Humanized koberčeky dizajn, vzhľad,kolo proces 4 hraníc,ktoré prichádzajú mimoriadny zmysel pre dotyk. USB 3.0 s UASP kryte prichádza s USB 3.0 enhanced s UASP protokolu, a výrazne zvyšuje rýchlosť prenosu dát, prináša až 70% vyšší výkon ako bežné USB 3.0. Jednoduchá obsluha, Plná Ochrana - Plug and play, potrebný žiadny ovládač. - Jednoduchá montáž v priebehu niekoľkých sekúnd, tool - free. - Vybavené mäkkou EVA peny na vnútorných stranách, chráni pevné disky z nesprávneho triasla a škrabancov. Inteligentný Spací Režim Po 3 minútach žiadna operácia, to pôjde do spací režim automaticky, ktoré môžu výrazne úspory energie a znížiť opotrebovanie vášho pevného disku. Pevný disk bude aktivovaná, keď sa čítať a zapisuje údaje. Špecifikácia 1. Podporuje Windows 2000 / XP / Vista / 7/8 / 8.1 / 10, LINUX, Mac OS 8.0 a vyššie prevádzkové systémy. 2. Určené pre 7mm/9,5 mm 2.5 "pevných diskov až do 10TB 4. Chipset: VL711F0 5. Dĺžka kábla: 50 cm odnímateľný kábel Tipy na Použitie 1) Na dosiahnutie UASP funkciu, uistite sa, že zariadenie, operačného systému a regulátora majú UASP funkcia povolená. 2) Vždy bezpečne odpojiť disk, než odpojíte tento produkt. 3) Pre 7mm vysoko pevný disk, je potrebné pridať ďalšie EVA podložku medzi pevný disk a tento box. 4) Win XP 32bit systém nepodporuje nad 2TB HDD. 5) nepodporuje pevné disky, ktoré je poháňané dodané DC 12V.

Štítky: malé prípade ssd, sata, usb, ssd, hdd prípade usb 3 disku, sata cabl, prípad telefón, Externý 3.5 pevný disk v uzávere, hliníkový rámček krytu, nas ssd, yugreen.


( 2 Hodnotenie )

Počet