Vianočné Ozdoby Garland Ratan Zdobia Led Lampa Krb Schody Garland Party Doplnky, Dekorácie

€11.86


Funkcie:

1. Vianočné dekorácie: Tento Vianočný veniec svetlo prichádza s LED reťazec svetlá, takže môžete svetla je až na noc, aby sa to viac oko-lov, bezpochyby to bude krásne scenérie. To je prenosný a ľahko skladovať.

2. Atmosféra: Vianočný veniec je vyrobený z PVC a vyzerá ako skutočný veniec. Teplé LED svetlá priniesť očarujúce slávnostnú atmosféru vášho domova. Existujú rôzne druhy holly, baubles, kvety a listy prepojené na veniec, niektoré s účinnosťou lesk.

3. Ohybný: Tento pre-garland je veľmi flexibilný a môže byť skrútený do akéhokoľvek tvaru chcete, tak môžete ju umiestniť v rôznych miestach okolo domu, ako sú okná, počítače, schody, chodby, atď.

4. Bezpečné a neškodné: čerstvé prírodné stonky majú vysoko kvalitné a pohodlné pocit, sú neškodné a nemajú žiadne zvláštne vône. To je veľmi bezpečný pre deti a dospelých. Použitie batérie, môže byť zavesený kdekoľvek (nie je súčasťou).

Popis:

1. Vianočný veniec je veľmi vhodné pre použitie na vašej záhrady, krb, parapet a schodiskové zábradlia, zdobiť akéhokoľvek miesta pomocou tohto všestranného umelý veniec.

2. Je vhodný na Vianoce, svadby, Deň svätého Valentína, strany, bary, koncerty a iné oslavy.

Špecifikácie:

Materiál: pvc

Veľkosť: 25*270cm

Využitie: výzdoba

Batéria: 3* AA batérie (nie sú súčasťou)

Package Zahrnuté:

1 sada* Vianočné dekorácie garland

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: srdcovo lampa, dekoratívne lampy strapce, krb garland, lampa trati, umelé vianočné zelene garland, ventilátor sporák, lampa, umelé borovica zelený vianočný veniec, dekoratívne rohu krb, krb lampa.


( 0 Hodnotenie )

Počet