Pôvodné Black Shark Zábava Chladnejšie Pro Prenosné Nastaviteľné Kvapaliny Hry Telefón, Ventilátor Chladiča pre Android SmartPhone iOS Dropshipping

€16.66


Narodil pre Hranie hier

Možno Sa Vám Tiež Páčiť

Origianl Black Shark Herné Príslušenstvo:

CPU Super Freeze

Hranie je horúci,a to doslova! Ak ste spaľovanie noobs na váš mobilný hra, potom je to len otázka času, než sa telefón začne pálenie späť(frontu pot). To je miesto, kde funcooler má váš chrbát.Inšpirovaný skutočným domácnosti chladničky FunCooler kombinuje mrazničke čip a turbo ventilátor,na ľad dole teploty 14℃ len na minútu.

Vysoká Rýchlosť, Nízka Zvuk

Na FunCooler používa Tepelná Elektronické Chladenie syste,teplo absorbuje z povrchu váš telefón useing na Peltier účinok a vydal sa smerom k ventilátor systému. Sedem ventilátor čepele sa môže pochváliť spinning rýchlosť 6200 ot. / MIN., aby rýchlo pracovať na teplo uvoľnené od Termálneho Elektronické Chladiaci systém.Zaujíma vás, ako rýchlo 6200 ot. / min. je? Je to dvakrát rýchlosť helikoptérou roter. Ventilátor môže pohybovať rýchlejšie ako holicopter,ale znie to sotva hlasnejšie, než whisper.Pred ventilátor, ktorý je najvyšší bod na prístroj zaznamenáva hladiny zvuku len 34 decibelov.

PRIAMY ZÁSAH!

Teplo bude mať kam schovať v Hliníkový chladič vyrobené z 147 chladenie stĺpce.Raz ventilátor je aktivovaná,prachu, odstrelil preč a telefón sa začne jeho zostup do ľadovo studená. Máme na mysli ĽADOVO STUDENÉ ako teploty klesnúť až 14℃ len jeden miunte a môže zasiahnuť prekvapivo nízke teploty -13.9℃ po 10 minút.

UKÁŽTE SVOJ ŠTÝL!

Dokážte svoje hráč štýl s RGB halo svetelné pásy vyrobené z 12 LED svetlá s 34 prispôsobiteľné vzory.

VYSOKO ADAPTEABLE!

1. Na FunCooler je možné pripojiť na akýkoľvek telefón, ktorý sa zmestí do jeho 2.63-4.46-palcový(67-88mm) pružinou svorky.iPhone 11? Galaxy S20? Žiadna z nich môže uniknúť ľadovej grip FunCooler Pro. 2. Na pružinovým mechanizmom dáva konštantný a pevné uchytenie na oboch stranách telefónu, zatiaľ čo ochrana telefónu povrch s silikónový protišmykový povrch rohože,takže ste don ' t musieť hrať hru lov. 3. Rýchle hrať bez systém nabíjania. Stačí pripojiť Funcooler typu C nabíjačka s výkonom outpur z 5V/2A alebo vyššie, ak chcete aktivovať.

SUPER SMART

Bluetooth kompatibilita s Žralokov Auta Aplikácie pre Android a IOS vám plnú zadnom sedadle kontroly. Chladenie úrovne, svetelné efekty a živé rozmery chladiča teplota od vstavaný teplomer vám plnú členenie, čo sa deje s vaším prístrojom. Nemám pocit, že otvorenie aplikácie? Potom nemusíte. Ventilátor bytová jednotka má jednoduché zapnutie/vypnutie, takže všetko, čo je potrebné na spustenie chladenia je filck.

BR11/Black Shark Funcooler Úvod

Štítky: žralok hračka, mi xiomi, kábel gameboy color, att telefóny, mijia, kryt cubot r15, black shark 3 pro, cloud svietidla, mobil, black shark 3.


( 3 Hodnotenie )

Počet