Cyklistické Cesty Ráfiky Uhlíka 700 c Full Carbon Road Ráfiky 38mm Clincher/Rúrkové 3 k/12k/UD Tvaru Najlepšie Cestné Bicykle Kolesá, Ráfiky

€105.69


700 c Full Carbon Road Ráfiky 38mm Clincher/Rúrkové 3 k/12k/UD Tvaru V 23 mm Šírka

is_customized:Áno

Názov značky: OEM

Brzdový Systém:V Brzdovom

Platné Bicykle:Horské Bicykle

Vyhotovenie:Matný Lesklý

rim Materiál:Uhlík

Veľkosť:700 c

Hovoril Otvor:16-36

Vonkajšia šírka:23 mm

Materiál:Toray T700

Väzba:UD 3 K 12k 15k 18k striebro 18k

Typ:clincher/rúrkové

Popis Produktu

Pre akúkoľvek otázku, prosím, dať správu,budeme odpovedať v priebehu 12 hodín

Akceptujeme OEM objednávky, pošlite nám, prosím, vaše logo/dizajn v PDF, AI formát, a všetky

podrobnosti .

MIN: 1pair

oddiel

Hmotnostný Limit : 120 kg(výroba verzia)

Max Tlaku v Pneumatikách : 150psi Max Hovoril Napätie : 180kgf KVALIFIKOVANÝCH prácne :

Oxid ráfiky sú nákladné na výrobu. Vyžadujú veľa hodín kvalifikovaných pracovných nákladov v porovnaní s hliníkové ráfiky, a mnoho krát materiály náklady. Každý karbónová oceľ forma je CNC obrábané pre mnoho dní až do konca, asi 1 týždeň obrábania na rim. V Číne uhlíkových vlákien, stojí asi $40 za rim. Potom vyrábať ráfiky vyžaduje veľké stroje čerpadlá a vákuové vnútorné močového mechúra a tepla veľmi ťažké oceľové formy, potom po vychladnutí formy, pop hrubý okraj von a ruky súbor a piesku živice pružnosť, zatiaľ čo do formy, otvory sa vyvŕtajú, a potom dokončiť maľované, pred QC kontroly a nakoniec balenie zásielky. Naopak, hliníkové ráfiky sú stroj vyrobený, od surových kovové tyče fed do stroja a zovretia, do tvaru v kovové valčeky. Potom valcované hliníkové je stroj pripnuté a zvárané, diery vŕtané, a dokončiť maľované, zriedkavo sa dotkla ruky (okrem zásobníka na surový kov bar na stroj, prenos do otvoru stroj, potom presun na farby stánku, pred QC kontroly a balné za zásielku. Každý z uhlíkových vlákien rim náklady 6 až 8-krát viac práce a materiálu, ako je hliník rim.

Súčasťou Popis

1. Intenzita: jadro tech z uhlíkových vlákien ráfika je Lay-Up (vrátane obsahu uhlíka živice. jediným, ktorým sa z uhlíkových vlákien prepreg.využitie uhlíka, uhlové, integrovaný hydraulický lištu stavu). Normálne, obsah živice bude mať vplyv na intenzitu a hmotnosťou ráfiku, 90 stupeň prepreg môže zvýšiť tuhosť koni, 30 stupeň prepreg môže zlepšiť anti-torzia. Naše Lay-Up dizajn bol založený na mock testy z fyzického majetku stroj a praktické koni testovanie. Lay-Up charakteristická je vysoká intenzita a nízku hmotnosť.

2. Cena: Naša cena bol prepracovaný výpočet a bez sprostredkovateľa dodatočné náklady. PROSÍM, NENECHAJTE SI POROVNAJTE NAŠE CENY S OSTATNÝMI. Zaručujeme všetkých častiach našej vypredané sú s vysokou množstvo a rozumnú cenu.

3. Osobný aspekt dopytu: Ak uprednostňujete osobné logo namiesto nášho pravidelného logo, uveďte, prosím, môžete obraz na nás po vás, aby okraj Preform, potom môžeme zákazku-na mieru vášho loga na bicykli.

Alebo vás zaujímalo, jednotný a limited edition bicykli len voči sebe, môžeme dizajn a špeciálne na mieru pre vás podľa vašich požiadaviek na full tilt.

4. Všetky diely, ktoré ste preferované, ako hub, stačí, dajte nám vedieť, rozbočovač značka a typ, môžeme kúpiť a montáž si v Číne zdarma.

5. Odmietnuť Falošné: Nikdy dúfam, že sa kúpiť vysoké množstvo produktu medzinárodných značiek so nízku cenu. Máme viac ako 7 rokov skúseností v medzinárodných známych značiek, výroba, každý výrobky z nás má svojho jediného sledovacie číslo a všetky výrobky predávajú u nás sú superia. Spomenúť: PROSÍM, nemusíte KUPOVAŤ ŽIADNE FALOŠNÉ KVÔLI VÁM BEZPEČNOSŤ.

Štítky: 700 c road kolesá, oxid rim rúrkové, 700 c dvojkolesia, kolesá de uhlíka, 700 c hliníka, 22 palcový bike, lert 700 c koliesko, pneumatiky rúrkové, široký uhlíka ráfiky, bicykel spätné zrkadlo.


( 1 Hodnotenie )

Počet