Praktické Kolo Keramiky, Nádoby Pre Domácnosť Kuchyňa Skladovanie Nádoba S Bambusom Viečka Pre Utesnenie Cesnak, Zázvor Kuchynské Pomôcky

€11.27


Praktické Kolo Keramiky, Nádoby Pre Domácnosť Kuchyňa Skladovanie Nádoba S Bambusom Viečka Pre Utesnenie Cesnak, Zázvor Kuchynské Pomôcky

Popis

Na cermic cesnak chovateľ je vyrobený z vysoko kvalitnej posilniť porcelánu a prírodného bambusu. Dizajn 12 air vent, aby cesnak kontajner vetrať, ktoré udržujú cesnak v pohode a suché, a bambusové veko chráni cesnak, od ľahkých pre dlhšiu životnosť a zabraňuje klíčenia.

Tento obal je štýlový kuchyňa skladovanie cesnak, zázvor alebo cibuľa atď, to len zaberá malý priestor na pult. Ľahko sa čistí,ručné umývanie a bezpečné pre umývačky, nepoužívajte v rúre alebo mikrovlnná rúra.

Funkcie

- Farba: Ako je znázornené na obrázku.

- Materiál: Keramika.

- Veľkosť: Cca. 13 x 13 x 11 cm.

- Na cermic cesnak chovateľ je vyrobený z vysoko kvalitnej posilniť porcelánu a prírodného bambusu. Dizajn 12 air vent, aby cesnak kontajner vetrať, ktoré udržujú cesnak v pohode a suché.

- Bambusové veko chráni cesnak, od ľahkých pre dlhšiu životnosť a zabraňuje klíčenia.

- Tento obal je štýlový kuchyňa skladovanie cesnak, zázvor alebo cibuľa atď, to len zaberá malý priestor na pult. Ľahko sa čistí,ručné umývanie a bezpečné pre umývačky, nepoužívajte v rúre alebo mikrovlnná rúra.

1 x keramiky jar

Štítky: bamboo štvorec úložný box, keramické zázvor jar, kuchyňa orgán, kuchynská bielizeň skladovanie, bambusové kuchynský riad, tovar kuchyňa skladovanie nádoba, bambusové korenie, bambusové kefka, keramická nádoba skladovanie, Jar.


( 2 Hodnotenie )

Počet