60. Umyté Hodváb posteľná bielizeň Nastaviť Osviežujúci Obliečky Lete Aktívne Tlač prestieradlá Hodvábna Prikrývka Kryt A Vankúše Pre Domáce

€49.70


60. Umyté Hodváb posteľná bielizeň Nastaviť Osviežujúci Obliečky Lete Aktívne Tlač prestieradlá Hodvábna Prikrývka Kryt A Vankúše Pre Domáce Funkcie 1. Štyri-dielna sada umyté hodváb výšivky v 1960, s vysokým leskom, jemné a hebké na dotyk, priedušná a blízko k pokožke, 2. Móda výšivky technológie, tesné a odolné ihlu a niť 3. Reaktívne potlač a farbenie proces, vysoká stálosť farieb, nie je ľahké slabnúť a obaľovanie, bez formaldehydu a Špecifikácie rozmery: 4pcs 200x230cm: Prikrývka kryt 200*230 1pcs List 245*250 1pcs obliečka na Vankúš 48*74 2 ks Materiál: Hodváb Poznámka: · skutočná ručné meranie veľkosti môžu mať niektoré chyby. Skutočnú veľkosť sa vzťahujú na konkrétny produkt. · Vzhľadom na rôzne osvetlenie a podmienok snímania, farba na obrázku sa môže mierne líšiť od skutočného produktu. Nájdete konkrétny produkt.

Štítky: prehoz cez posteľ, obsiahnuté posteľná bielizeň nastaviť, posteľ kryt, súprava hodváb listov, almohadones fundas, štýl luxusná posteľná bielizeň, prestieradlá mi, refil listov, lesk top, List.


( 3 Hodnotenie )

Počet