Guangming Molybdénu drôt 0.16 mmx 3000meters pre EDM Rezanie Drôtu

€38.46


Jinduicheng Molybdénu Ťažba Guangming (Šantung) Co., Ltd je popredným domácich výrobcov molybdénu drôtu, ako aj veje v Číne v súčasnosti!

Guangming Molybdénu drôt môže vydržať vysoký prúd, mať rýchlosť a silnú odolnosť proti opotrebeniu, tak, že môže výrazne zlepšiť rýchlosť rezania.Pretože tieto výhody môže nielen znížiť výrobné náklady, ale aj zvýšiť ekonomickú efektívnosť.Jedinečné formy prípravy "parametre", vysoká pevnosť a húževnatosť, a naďalej drôtu. To bolo obľúbené u spotrebiteľov rokov!

Jinduicheng Molybdénu Ťažba Guangming (Šantung) Co., Sro má mnoho druhov výrobkov.Tu sú niektoré charakteristiky štyroch produktov. Vysokej pevnosti molybdénu drôtu: má vysokú pevnosť, dobrú odolnosť proti opotrebeniu a dlhú životnosť. Ťahané molybdénu drôtu: pomocou ťahané technológie výroby, má vysokú pevnosť, hladkú tvár a dobrú kvalitu. Zadaného molybdénu drôtu: Okrem charakteristické vysokou pevnosťou, ale tiež má funkcie pevnej dĺžky, pohodlie a vysoké využitie sadzby. Špeciálny drôt-rezanie molybdénu drôtu: Vzhľadom na doplnenie prvkov, má vyššiu pevnosť, lepšia odolnosť proti opotrebeniu a predlžuje životnosť. Guangming Molybdénu drôt 0.16 mmx 3000meters pre EDM Rezanie Drôtu

1. Materiál: Molybdénu

2. Veľkosť: Dia. 0.16 mm

3. Dĺžka: 3000 metrov

4. Balenie: 3000 m/bal.

5. Vysoká presnosť, kvalita a konkurencieschopné ceny

Odolávať vysoký prúd, so rýchlosť a silné oteruvzdornosť, Guangming Molybdénu drôt môže výrazne zlepšiť rýchlosť rezania. Pretože tieto výhody môže nielen znížiť výrobné náklady, ale aj zvýšiť ekonomickú efektívnosť. To bolo obľúbené u spotrebiteľov rokov!

Vaše drôt rez Stroje majú pôsobivý súbor funkcií, ktoré robia beží a najmä udržiavanie drôt stroj jednoduchšie, než akékoľvek iné. Ako líder v EDM technológie, sme vytvorili kompletný sortiment spotrebného materiálu výslovne navrhnuté tak, aby, že zariadenia pracujúce pri optimálnej účinnosti.

Ak chcete získať to najlepšie pre vaše EDM zariadenia, musíte byť pomocou najvhodnejšie, najviac konzistentné, vysoká kvalita spotrebný materiál pre vašu žiadosť a váš stroj.

Sme EDM spotrebný materiál špecialista na ktoré sa môžete spoľahnúť.

Kontaktujte nás teraz!

Ak chcete získať najlepšie ceny a najlepšie služby,láskavo komunikovať s nami pred kúpou produktov.Vitajte!

Štítky: edm molybdénu, molybdén drôt, zlato molybdénu drôt, edm drôt, cnc edm, kryt elektroiskrového, sprievodca elektroiskrového, pôvodné elektroiskrového, edm firma sodick, edm.


( 0 Hodnotenie )

Počet