Pôdy teplota a vlhkosť, senzor SHT10 sht20 sht30 poľnohospodárskej skleníkových kvet škôlky na odoslanie rutinné podpora

€10.64


1, pôvodný import senzor. 2, všetky s 10K na potiahnite odpor a 0,1 uF filtračného kondenzátora 3, všetky sa dvakrát vodotesný liečba. 4, 100% na elektrické starnutia, kontrola. VCC= Brown ÚDAJOV= Žltá GND= Black CLK= Modrá

Teplota vzduchu a vlhkosť, senzor, celý dvojité vôd, úplne Ninglu škody. Poznámka: aj v prípade, že senzor je pochovaný v pôde, to je tiež testom pôdy. atmosféra Relatívna vlhkosť, nie vlhkosti pôdy.

1, snímač meranie pôdnej teploty a vlhkosti?

Odpoveď: definícia vlhkosti pôdy je vziať 1 kg vzorky pôdy a dôkladne vysušiť, čím sa znižuje hmotnosť (voda hmotnosti) a pomer 1 kg nazýva vlhkosti pôdy.

Vzduchu relatívna vlhkosť vzduchu je definované ako absolútna vlhkosť aktuálne teploty a percento nasýtených vlhkosť aktuálnu teplotu.

Pôdy, vlhkosti a vlhkosti vzduchu, nie je koncepcia, nie je rádovo 10% vlhkosti pôdy v pôde, keď vlhkosť vzduchu je 100%.

Interný čip čidlo je SHT10 alebo sht20, tento chip je teplota vzduchu a vlhkosť, senzor Swiss Sensirion produkčná spoločnosť, je meranie relatívnej vlhkosti vzduchu. Senzor bol špeciálne upravený, dlhodobé pochovaný v pôde nie je poškodený, dokonca aj vtedy, ak žijú vo vode, nebude poškodený škody (spoločnosť je výhradným záväzok), Ak je pôda mierne väčšie tvárou v tvár vlhkosť vzduchu, vlhkosti vzduchu, v pôde sa 100% na dlhú dobu. .

2, snímač vody alebo rosy alebo zakopané v zemi alebo poškodenia?

Odpoveď: Sme package snímač celý tesniaci liečba aj s dlho máčať moc nebudú poškodené, vo vode sa, suché vlhkosti je stále bežné obstarania.

Snímač výsledky merania 3, po naliatí, či tam budú chyby?

Odpoveď: niektoré nie sú profesionálne výrobcov balík bude mať tieto otázky:

(1) zalievanie absorpcie vlhkosti, najmä vysoká vlhkosť vzduchu a vlhkosť príležitostiach, keď sa rast nie je rozbaľovacej, je dôvodom na skladovanie vody na zalievanie.

(2) po zváranie bez tlmenia liečby (mnoho výrobcov nemal ani počuli slovo), spôsobuje veľké chyby, teplota a vlhkosť vzduchu.

(3) tesnenie teplota, dlho oxidácii spôsobené zahrnujúci vrstva crack, čo spôsobuje kondenzáciu drop po elektroforézou na povrchu dosky plošných spojov, vznik poruchy.

Produkty spoločnosti prekonať vyššie uvedené problémy, odporúčame, aby si pozorne identifikovať pri nákupe výrobkov. Požiadajte každú technické údaje a byť zodpovedný za svoj produkt, Ak chcete ukončiť niektoré podniky", vítame vás na našej technológie.

4, čo je dvojité nepremokavé?

Odpoveď: obchod bunda je meď častice spekaných alebo PE materiálu, sa vyznačuje tým, nepremokavé priedušná, molekuly Vody sú schopné vstúpiť do pošvy, a kvapky vody sú schopní vstúpiť do pošvy v dôsledku povrchového napätia. . V prípade vysokej vlhkosti vzduchu, keď teplota okolitého prostredia spôsobuje, že molekuly vody vo vnútri pošvy bude kondenzovať do vody. Ak sa kvapky vody, ktorý je pripevnený na doska, obvod, rada môže urobiť elektroforézu a škody, takže spoločnosť bola liatím na dosky plošných spojov a použitie špeciálnych zalievacie hmoty, bez akéhokoľvek rušenia na meranie hodnoty.

Štítky: emisie skleníkových senzor, sht31 teplota, klub led, si7021, tcs230, sht35 nepremokavé, 4n35, hdc1080, emisie skleníkových, gy neo6mv2.


( 1 Hodnotenie )

Počet