SAUVOO 10Yard/množstvo 2 mm Nerezové Reťaze Náhrdelník Väčšinu Kovov O Otvorte Odkaz Reťazca Pre Šperky, Takže Diy Náramok Náhrdelník

€11.50


SAUVOO 10Yard/množstvo 2 mm Nerezové Reťaze Náhrdelník Väčšinu Kovov O Otvorte Odkaz Reťazca Pre Šperky, Takže Diy Náramok, Náhrdelník 1)Poznámka:Pri objednávke viac ako $150usd,doprava Zadarmo cez DHL, EMS, UPS, FEDEX, a tak ďalej (s Výnimkou odľahlých oblastiach). 2)Môžeme akceptovať DROP SHIPPING . A keď objednávka viac ako $5usd, doprava Zadarmo na NÁS, ruskej Federácie, Ukrajiny, ktorú ePacket; Pri viac ako $50usd, doprava Zdarma Austrália, Spojené Kráľovstvo, Nemecko na ePacket; Pri viac ako $70usd, doprava Zdarma do Kanady, Francúzsko, Nórsko, Izrael, Saudská Arábia podľa ePacket 3)zasielame zákazníkom priamo bez akýchkoľvek o kúpe alebo faktúre, v balení.

Štítky: 2 mm náramok perličiek, 2 mm crystal, shimano ozubené koleso, ozubené koleso shimano, 105 ozubeného, kazeta shimano ultegra, kazeta shimano ultegra r8000, 2 mm perličiek, 11 30t, náramok urob si sám.


( 2 Hodnotenie )

Počet