HELENGILI Whisky Mikrovlákna, Bazén, Pláž Uterák Prenosné Rýchly Rýchlo Suchý Piesok Vonkajšie Cestovné Plávať Deka Tenké Yoga Mat

€7.20


Názov Položky: Pláž Uterák

Veľkosť produktu: 63x31inch, 71x34inch, 71x71inch

Hmotnosť: 0,3 kg-0,7 kg

Balenie Zoznam: Pláž Uterák

Textílie: Mikrovlákna

Sezóna: Jar, Leto, Jeseň, Zima

Priateľské Pripomienka:

1, TRI MOŽNOSTI VEĽKOSTI: VEĽKÁ veľkosť záhyby sa do 63"x31"- ak potrebujete niečo viac kompaktné (stále veľký!). EX-VEĽKÉ veľkosti záhyby sa na 71"x34" - pokrýva celé telo alebo lehátko Balenie dole do 10"x6". Veľkosť RODINY záhyby sa na 71"x71" - ľahko sa hodí pár, mladé rodiny milovať, alebo všetky na seba!

2, KOMPAKTNÝ, KEĎ NEUPRAVENÉ, sa HODÍ SVOJU TAŠKU:Nie je potrebné sa obávať o svoju batožinu s hmotnosťou príliš veľa, keď budete cestovať s micro fiber uteráky. Mäkké na dotyk. je ideálny na použitie pri cvičení, plávanie, camping, cvičením jogy alebo jednoducho vyschnúť svoju tvár. Miesto vaše krásne skladacia uterák v praktickej taške s.

3, BEAUFIFULE DVE BOČNÉ VYTLAČENÉ: jednej strane vytlačené mikrovlákno uterák je silný a hodvábne hladkú proti vašom tele. To je úžasný spoločník, keď máte robiť Joga alebo Pilates. To je skvelé pláže príslušenstvo pre dospelých, rekreácia v prírode, turistika a ušetrí veľa miesta v batožine.

4, PIESOK ZADARMO,ULTRA ABSORBČNÉ,RÝCHLE SUŠENIE: to nie je To isté ako bavlna, ale je to jemnejšie a tenšie než bavlna. Rýchle Rýchle sušenie - 3-krát rýchlejšie ako bavlna. Má špeciálne vlastnosti - quick dry, superabsorbent, antibakteriálne, piesok voľný a ľahký. Viac mokrý mokrý uterák dať späť do vaku. Skvelé backpacking výstroj a uteráky. Máme farebné možnosti pre si môžete vybrať, či už je odstránené alebo ružová pláž uterák. Nie je potrebné obetovať pohodlie pre štýl!

5, Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

6, Vzhľadom na ručne vyrobené na mieru, nechajte 3-5 cm veľkosť líšiť.

Štítky: hra uteráky 700g, deka vonkajšie, pláž deka piesku, 700 g uterák, appliques uterák, lol uterák, spa uteráky 700g, piesok, vojenské uterák, osuška 750g.


( 1 Hodnotenie )

Počet