NOEBY Povolanie Rybárska Taška 30x12x20cm Multifunkčné Riešenie Lákať Bagpack Bolsa De Pesca Nepremokavé Pás Šport Balík

€19.13


Doprava

1) objednávka bude dodávaný do 48 hodín po obdržaní vašej platby vymazané. Nemôžeme loď, na sviatky Číny.

2) Máte zodpovednosť spolupracovať s colnými(ako zaplatiť dane alebo poskytovať určité informácie) ak chcete získať balík. Nebudeme znášať straty v dôsledku svojho incooperation. Dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

3) dodacia lehota závisí na druhy Dopravy a Vzdialenosť z rôznych krajín.

Návrat politiky

Akékoľvek otázky,neváhajte nás kontaktovať.Ak z nejakého dôvodu nie ste spokojní so svojím nákupom, prosím e-mail nás a to do 3 dní od obdržania na výmenu alebo vrátenie. Vrátenie položka(y), musí byť v pôvodnom stave (nepoužívané v žiadnom prípade) a so všetkými originálnom balení, manuálov, a príslušenstvo. Kupujúci je Zodpovedný za všetky Prepravné Poplatky.

Spätná väzba

Keď sa zobrazí položka, a spokojný s naším tovarom a službami, prosím, dajte nám päť-hviezdičkový spätnú väzbu.Vaše nákupné skúsenosti je veľmi užitočné pre ďalších zákazníkov.

Dúfam, že sa vám vaše rybárske čas!

Štítky: rybárske kliešte pesca, kĺbové lákať noeby, láska pesca, box ryby, návnady minow, rip stop, noeby sedlo taška, pomalý pád, noeby lákať taška, lure minow.


( 0 Hodnotenie )

Počet