4pcs Slnku, Ochrana pred UV žiarením na Tvár Masku Priedušná Krku Návlek Vetru Šport Šatka pre Motocyklového Rybolov, Turistika Cykloturistika

€4.33


Windproof UV pleťové masky ochráni vašu tvár pred priamym slnečným svetlom,piesku a prachu, atď. Dokonca môžete nosiť v rôznych obliekanie spôsobmi pre rôzne požiadavky,ako fack maska,šátek,jóga hlavový most,klobúk,zápästie band atď.Vhodné pre exteriéri a interiéri,ako jóga cyklistika,rybolov,beh,motocyklového,turistika,mountaineeing atď.

Funkcie:

Vyrobené z pohode chinlon s vysokou UV ochranou,elastická a priedušná.

Windproof UV tvárová maska na ochranu tváre pred priamym slnečným svetlom,piesku a prachu, atď.

Priedušná a chladný materiál, absorbuje pot a suché rýchlo a počas svojej činnosti.

Vysoko elastická tkanina vyhovuje najviac a poskytuje vám maximálne pohodlie a flexibilitu.

Dokonca môžete nosiť v rôznych obliekanie spôsobmi pre rôzne požiadavky,ako fack maska,šátek,jóga hlavový most,klobúk,zápästie band atď.

Vhodné pre exteriéri a interiéri,ako jóga cyklistika,rybolov,beh,motocyklového,turistika,mountaineeing atď.

Špecifikácia:

Farba: Čierna / Šedá / Modrá / Biela / Čierna&Grey / Blue&White / Blue&White / Black&Grey&Blue&White (voliteľné)

Materiál: Chinlon

Veľkosť: 45*25 cm/17.7*9.8 v

Celková Hmotnosť: Cca. 200g/6.5 oz

Zoznam Balíkov:

4* Masku Na Tvár

Doprava:

1.Zaručujeme, loď tovaru sa do 24-72 hodín po zaplatení potvrdenie okrem dovolenku.

2.Máme loď v Číne post,HKpost EMS,DHL,Fedex,podľa vášho výberu pri zadávaní objednávky .

3.Ak ste nedostali položku po 45 dňoch,prosím, neváhajte nás kontaktovať.Budeme robiť všetko naše úsilie na vyriešenie problému.

5. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Záruka:

1.Všetky položky, ktoré majú 1 rok záruka.AK váš nákup nespĺňajú neškodné kvalitu, vhodnosť na určitý účel alebo zápas popis, Môžeme sa uistite, že vaše problémy sú vyriešené .

2.Pre nesprávne-dodaní položky, Prosím, kontaktujte nás do 48 hodín po doručení.Zabezpečíme, aby sa dodať správny tovar, alebo vrátiť všetky platby.

3.Za chybné alebo chybné výrobky,prosím, aby fotografie alebo videá,boli by sme odoslať alebo vrátenie dane po potvrdení.

Štítky: flash foto zomei, bleskové svetlo puška, flash shell d3200, flash stick 64 gb, flash selfies 4 1, keychain vybrať, flash nikom d3000, bleskové svetlo xhp70, keychain krúžok kia.


( 0 Hodnotenie )

Počet