Zeeyoo 65% 68 tlačidlo Vlastné Mechanické Klávesnice, Súprava PCB PRÍPADE hot swap spínač Zásuvky podporu svetelné efekty s Akryl Prípade

€53.22


Horúce Tovaru

$8.2

$4.5

$8.2

$8.2

$4.5

$8.2

$8.2

$4.5

Zeeyoo najnovšie akryl klávesnice, Súprava vyzerá v pohode, v každom zmysle slova. Športové šetrí priestor-65-percentný rozloženie, to je vybavený štyri vrstvy, akryl prípade. Súbor vyzerá rovnako ako ľad bloku ako to robí, klávesnice, súprava—a keď si aktivovať celú škálu RGB Led, že žiarenie z každej strany. Vybavený Gateron hotswappable zásuvky, USB-C port, full anti-tieňov, a Fn kombináciu kláves, táto kompaktná rada je skvelá voľba pre tých, ktorí hľadajú vysoký výkon s funkčnosťou väčšie dosky. ŠPECIFIKÁCIA Zeeyoo Rozloženie: 65% (68-key) Prípad: 4-vrstvový akryl Prepínače: Gateron alebo barebones ( Ak sa rozhodnete ZY68 Auta, dostanete barebone editon, ktorý nemá žiadne keycap alebo spínač ) Gateron Hotswap Zásuvky Pripojenie: USB-C Fn kombináciu kláves Plnej RGB Led Full anti-tieňov Zeeyoo 68 Softvér, Pls, kliknite na toto prepojenie: https://drive.google.com/open?id=1W_gEDvrQ4U2cU7-NQ7ChMHBhihs1utPG Pls venovať pozornosť: Nie úplnú klávesnicu , to je len Kit, ktorý nemá žiadne prepínače alebo keycaps, ak sa rozhodnete ZY68 G XXX S, dostanete ZY68 kit+70 Gateron prepínače:)

Štítky: pcb klávesnice rada, klávesnica mechan, myš redragon, centrum čiapky, android tablet, diy klávesnice pcb, prípade iphon, 6 mechanické klávesnice, súprava, teclados mecanicos, micro solárny panel auta.


( 3 Hodnotenie )

Počet