2021 Nové Nositeľné Automatickej Pracky Pásu Pre Mužov Bronzovej Zliatiny Bežné Kliknite na Opasky Odolné Zapadá Do 3,5 CM Ratchet Pásu

€5.78


VITAJTE NA 《BATOORAP》 ZNAČKY OBCHODE, MÓDNY EXPERT PO VAŠOM BOKU! 《BATOORAP 》 pásy sú synonymom elegantné forme stretnutie praktickú funkciu. Kombinácia expert Pohodlné a skvelé moderný štýl je to, čo robí pásy výrazne exkluzívne. vytvára jemné vytvorený pásy mimoriadnu krásu, trvanlivosť a funkčnosť. VYŠŠIE V KVALITE(PRACKY) Naše robustný, ľahký, odolnosť proti poškriabaniu pracky sú vyrobené s Zinok Vysokou hustotou pokovovanie Zliatiny vytvoriť látky s väčšou pevnosťou a odolnosťou voči korózii. Ak sa vám páči produkty vysokej kvality, zvoľte si, prosím, nám. ZODPOVEDAJÚCE vnútorná šírka opasku je 35mm, vhodný pre pokrytie (34 mm-35mm) automatickej pracky, opasky Upozornenie: Tento produkt neobsahuje pásy.

PRODUKT DISPLEJ

Podrobné ZOBRAZENIE VYŠŠEJ KVALITY(PRACKY) Naše robustný, ľahký, odolnosť proti poškriabaniu pracky sú vyrobené s Zinok Vysokou hustotou pokovovanie Zliatiny vytvoriť látky s väčšou pevnosťou a odolnosťou voči korózii.

Štítky: vtipný gadget, pás práce, automatu pásu, pás tkaniny, opasok kožený, klak, pás kože mužov, dych hračka, pás canva, 90 hračka.


( 1 Hodnotenie )

Počet