Najnovšie Vymeniteľné Detí, Školské Tašky s 6 Kolesá pre Dievčatá Vozíka Batoh Deti Kolesových Taška Bookbag cestovné batožiny Mochila

€33.74


Zásielky: *Výrobky sa dodávajú do 2-3 pracovných dní po vašu platbu * Zvyčajne to trvá asi 15-25 dní dodávky, ale v závislosti od vašej oblasti. To môže trvať dlhšie, počas dovolenkovej sezóny a Vrchol čas * Ak potrebujete Rýchlosť, Ems/FedEx/DHL/UPS/TNT je tiež k dispozícii s možnosťou lodné náklady. Dodacia lehota je cca 4-7 dní v závislosti od vašej oblasti * akceptujeme Drop shipping. Drop shipping údaje ako adresa a prijímač by mal byť napísaný v poradí, ktoré ste umiestnili na moje obchodu *v Prípade neočakávaných príjmov sa účtuje na vaše miestne zvyky,je kupujúci zodpovednosť za rukoväť. Zmiešané objednávky Je dostupné v mojom obchode, môžete si vybrať niekoľko rôznych produktov a dať ich do Nákupného Košíka. Niekedy dostanete zľavu pri celkovej hodnote do určitej sumy. Platobné a Bezpečnosti môžete platiť pomocou Visa, MasterCard a Bankový prevod, Paypal ,Western Union atď. Akceptujeme iba ESCROW platbu cez www.tantra-egypt.sk, ktoré je bezpečné pre kupujúceho a predávajúceho. Spätná väzba Vaše 5star pozitívna spätná väzba je vysoko cenený.Ak máte akékoľvek otázky, alebo nevyhovujúce po získanie produktov,prosím neváhajte a kontaktujte nás, budeme vždy byť aktívny v komunikácii riešenie,vďaka.

Štítky: mens batoh s kolieskami, kufor pre dieťa, japonsko kufor, moana kolesových školský batoh, bagpack žena, batoh vozíka, batoh koliesko, bagpack, batoh taška vozíka, batoh školský vozíka.


( 0 Hodnotenie )

Počet