10pcs 4 cm 126W LED Pracovné Svetlo Off-road Jazdy Hmlové Svietidlo pre 4x4 SUV ATV Loď Nákladné Auto 12V 24V

€90.29


Popis: vodotesný IP67, protiprachová Dlhú životnosť až 3000 hodín Špecifikácia: Materiál: Die-cast, Hliník Farba: Čierna Farba Svetla: Biela Pätica Typu: Napájací Kábel pre Prevádzkové Napätie: DC 9-30V Farebná Teplota: 6000K Výkon: 126W Lumen: 10080LM Úroveň Ochrany: IP67 vodeodolný Životnosť: 30000hours Package: 10 x 126W LED Pracovné Svetlá

1. Čo je MIN?

Žiadne množstvo je obmedzené pre vzorovú objednávku, ale musíme upraviť náš konečná cena podľa množstva;

2.Ako dlho je producton čas?

Normálne výroby čas:menej ako 200pcs:1-3 dni, 200pcs - 500pcs: 5-7days,viac ako 2000pcs:10-15days, Dajte nám vedieť, ak máte naliehavú termín a uvidíme, čo môžeme urobiť.

3.Balenie

Budeme používať hnedý box na balenie. Sme tiež môžete prispôsobiť, ako vaše požiadavky;

4. Spôsob dopravy

Air cargo, express(DHL,FEDEX,UPS,TNT,EMS), námornej nákladnej prepravy sú k dispozícii.

5.Platba Termín:

Normálne sme prijať T/T/Western Union/Paypal , iný typ platba môže byť prerokované;

6.Záručný a po-služby (Poruchy Výrobku)

Ak máte nainštalovaný produkt podľa pokynov a použiť ho pre účely je navrhnutý tak, a nepodarilo sa do zasľúbenej obdobie, potom si zaslúži náhradu.

7.Požadujeme, aby čo najviac informácií, ako môžete dodávky (vrátane fotografií alebo videí (ak je to možné), aby nám spätnú väzbu, on spôsobiť zlyhanie, aby sme sa vziať do úvahy, že v našej výrobného procesu v budúcnosti. Sľubujeme, tvrdo pracovať na vašom mene, zabezpečiť náhradný môže byť zaslaná čo najskôr.

Naším cieľom je, aby sa uistite sa, že ste spokojný zákazník a príjemné nakupovanie s nami.

Ak budete spokojní s nákupom a naše celkové služby, prosím, zanechajte nám 5 hviezdičiek spätnú väzbu, a budeme robiť rovnaké pre vás.

Ak nie ste spokojní so svojím nákupom v žiadnom prípade, prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém. Chápeme, že obavy a frustrácie môžete mať, a čo bude v našich silách vyriešiť problémy.

Neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek pred a po nákupe, sme sa zaviazali k vašej 100% spokojnosti.

Štítky: 4x4, led offroad, 24v led truck, 24v led svetlá autobusu, off road, motýľ nos, spote led 12v, led hmlové svetlá kizashi, kp39, led flood.


( 1 Hodnotenie )

Počet