10pieces Gumové Tesnenie pre Honda Accord Paliva Injektor Súprava na Opravu AY-S4012

€5.17


Popis:

10pieces Gumové Tesnenie pre Honda Accord Paliva Injektor Súprava na Opravu AY-S4012

Detail Veľkosť:(+-0.5 mm)

Vonkajšie Rozmery :21 mm

Vnútorné Veľkosť :12.8 mm

Highth:8.2 mm

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Máme aj iné rôzne gumené tesnenia ,prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak potrebujete

Balenie:

10PCS/20PCS/50PCS/100KS,eur diely do zip-lock taška ,potom dal do kartón

Alebo v závislosti od vášho balíka.

Dodanie & Dopravy :

veľmi dôležité:My len loď zásielky na vašu adresu na vašej objednávky.Pls vždy uistite sa, že vaša adresa a kontakt nie.sú správne.

Dodacia lehota : 1-10 dní po dostali vašu platbu .

najprv musíme odoslané zásielky Vyjadriť to skladu ,a potom Express skladové usporiadať pozemok zaslané na vašu adresu. Takže by ste mali počkať do 2-7 pracovných dní od vás objednávku ,a potom dáme vašej sledovania Č.

Prosím, dajte nám vedieť, ak budete stále môcť prijímať položky, v lehote 35 dní od zaplatené, potom sme mohli skúmať.

Spätná väzba :

Budeme udržiavať vysoké štandardy excellance a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Prosím, dajte nám päť hviezdičiek a dobrú spätnú väzbu, ak ste sa uspokojiť s nášho tovaru a služieb. Prosím, dajte mi vedieť, ak máte nejaký problém a obráťte sa na nás bezprostredne predtým, než ste nám nautral alebo negatívnu spätnú väzbu, budeme vyriešiť váš problém immediataly a urobiť lepšie nabudúce. Veľmi pekne ďakujem za vašu podporu agian ! Ps: sme naozaj nemôžem doručenia negatívnu spätnú väzbu na to, že nie ste dostane balíček , beacuse nemôžeme kontrolovať prepravné , môžete nám povedať , a môžeme loď, aby ste znova, alebo vrátenie peňazí vám !

Prosím, uistite sa, potvrdiť objednávku keď dostanete položky v dobrom stave, pretože keď ste na mieste, poradí, vaše peniaze, je prenos do Úschovy, nie náš účet.Ďakujeme

PREDÁVAME TIEŽ MNOHO RÔZNYCH VEĽKOSŤ VITON ORINGS , PROSÍM, NEVÁHAJTE NÁS KONTAKTOVAŤ, AK POTREBUJETE .

SME TIEŽ PREDÁVAJÚ MNOHO DIFFIRENT SÚPRAVY NA OPRAVU

Štítky: Palivo vstrekovacej trysky, palivo injektor honda, o-krúžok viton, injekční užívatelia honda, honda accord, honda civic, injektor o-krúžok, injektor súprava na opravu, clapton cievky drôtu, čarovná pilulka.


( 1 Hodnotenie )

Počet