Letné Ženy Topy Koberčeky Krátky Rukáv, Blúzky Plodín Topy kórejských Žien Bežné Zase dole Golier Krátke Košele

€5.14


Popis Produktu

Oblečenie Dĺžka:Krátke Rukáv Štýl:Pravidelná Materiál:Polyester Štýl:Príležitostné Rukáv Dĺžka(cm):Krátke Golier:Drážkou Vzor Typ:Prehoz Veľkosť-------------Prsia-------Rameno--------Dĺžka Jedna veľkosť---88 cm/34.6"---38cm/14.9"----41 cm/16.1"

Funkcie

1. Na prednej strane je to tričko s drážkou. Môžete ukázať svoje krásne krku lepšie. 2. Toto tričko je k dispozícii v rôznych farieb, aby vyhovovali každej príležitosti. Je vhodný pre dovolenku, nákupy, práca, strany a viac. 3. Táto tkanina je nosenie-odolný, ľahko sa čistí a nie ľahko deformovaný. Samozrejme, má aj tú výhodu, že je menej farebný. 4. Prosím, opláchnite studenou vodou a jemne vyžmýkať to. Suché oblečenie na chladnom mieste. 5. Základné tričko, ideálne na jar, jeseň alebo na leto, ľahko spárovať s džínsy, nohavice, úzke legíny pre slušný vzhľad.

Balík Obsahuje

1 x Blúzka

Oznámenie

1.Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. 2.Z dôvodu rôznych metód merania, môže byť 1-3 cm z povolený rozsah chyba. Prosím pochopiť. Uistite sa, že vám nevadí, že pred vás cenovú ponuku. Pekný deň!

Štítky: blúzka, Tričko, top, blúzka ženy, kockované košele ženy, kórejský tričko, ostrihané om, prehoz gauč, vrúbkované tričko šaty, gr blúzky.


( 2 Hodnotenie )

Počet