Tyl-Pozadie-Záclony-Ružová pre Strán, Svadby Baby Sprcha Narodeniny Fotografie Zapojenie 2.9 ft x 7 metrov Prikryť Priesvitné Pozadie

€17.37


Táto Naprostá Opony je mäkký na dotyk a dodáva svieži uvoľnený vzhľad akémukoľvek interiéru nastavenie. Tento bežné pevné umožňuje ľahké jemne cez filter. Čistý, jednoduchý-vrecko pól top dizajn môže byť použitý so štandardným alebo ozdobné záclonové tyče. Vrstva s inými tuhé a tlačí na nový vzhľad. Prút vrecku. Predáva sa samostatne. Polyester. Stroj umývateľný. Importované.

▷ Funkcia:

1. Materiál: Šifón textílie

2. Veľkosť: Prijať Vlastné, ( ak sa vám nepodarí nájsť veľkosť, ktorú chcete, pls, neváhajte nás kontaktovať.)

3. Farby: Solid farba. 13 farby pre váš výber.

4. Umývanie metóda: Ručné umývanie, nie bleach a bubnové suché.

▷ Package:

1 x Šifón opony

▷ Poznámka:

1. Cena: Každý cena je za 2 ks šifón opony.

2. Všetky položky sú skutočné streľba. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba sa môže mierne líšiť od farby zobrazené na obrázku. Dúfam, že sa vám za pochopenie.

3. Doprava: ponúkame rýchle doručenie pls kontaktujte nás, ak budete potrebovať položky, naliehavo! Normálne, budeme posielať cez www.tantra-egypt.sk štandard/ 4PX/ ePacket, dodacia lehota 12~35 pracovných dní na základe inej krajine. Ak sa rozhodnete "predávajúci spôsob dopravy", budeme vyberať najlepšie zápas spôsob dopravy pre vás.

Pokyny:

1. Zmerajte Šírku rámu okna. (A-B)

2. Meranie Dĺžky rámu okna. (C-D)

3. Zmerať Dĺžku od hornej časti rámu okna na poschodí. (E, F)

Určenie Správnu Šírku

Pri meraní šírka okna (A-B), dbajte, aby zvážili, či ste visí váš opony hardvéru na vnútornej alebo vonkajšej strane okna orezania. Ak sú zamerané na plnšie, zhromaždili sa pozrieť, uistite sa, ak chcete násobiť svoje meranie o 2,5 x.

Určenie Správnej Dĺžky

Zvážte vzhľad, ktorý chcete dosiahnuť a kde chcete spodnej časti záclony na jeseň. Panely sú zvyčajne visel, takže pokles kdekoľvek od parapet (C, D), alebo na poschodí (E F). Zvyčajne, panely sú zavesené 4 centimetrov nad rámu okna.

Užitočné Tipy:

Zvážte združovania vaše závesy pre viac dramatický efekt, to znamená, že vaše závesy sa zhromažďujú na poschodí. Ak máte podláh vykurovanie, zvážte, či chcete pokryť alebo majú záclony konci tesne nad dosky.

Ako zaplatiť:

1. Vyberte si: Vybrať správne položky, patrí veľkosť, farbu a množstvo

2. Osobné Informácie: Prosím napíšte k dispozícii príjemca meno, adresu,kontakt, číslo objednávky info.

3. Štart výroby: Akonáhle obdržíme platbu, budeme vyrábať.

Návrat Politiky:

1. Keď dostanete balík, ak je veľkosť, farba, množstvo alebo kvalitu problém, stačí, neváhajte nás kontaktovať.

2. Ak je to náš problém, budeme zodpovední za to, a môžete sa vrátiť balík na nás

3. Po prijatí balík od vás, ak je to nové, nie je použitý, nepoškodený, vrátime vám v priebehu jedného pracovného dňa.

Spätná väzba:

Naším cieľom je 100% pozitívnych ohlasov a 100% spokojnosť zákazníka. Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme. Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

Ak nie ste spokojní s položkami ste si objednali, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Môžeme pracovať spoločne, aby sa spor vyriešiť.

Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Štítky: opona rúry, pozadie fotografie, záclony topy, pozadie biele záclony, pozadie kaviareň, zomrie záclony, opona a výzdoba, závesy, záclony, záclony obrázok, opona strany.


( 0 Hodnotenie )

Počet