Myš Bezdrôtová Klávesnica Kombo Diaľkové Ovládanie, Dotykový LED Podsvietenie pre HTPC Android TV BOX Smart TV Tablet PC, Smartphone

€12.55


Prehľad:

Toto je 2.4 GHz wireless mini QWERTY klávesnica a TouchPad combo, ktorá sa dodáva s rozhraním USB prijímač. Pozostáva nie len bežné bezdrôtové klávesy klávesnice, ale aj klávesy na ovládanie multimédií a hranie na POČÍTAČI ovládacie tlačidlá. Jednoduché použitie, plug and play, jednoduchý a hladký chod. Bezdrôtová mini klávesnica zabezpečuje pohodlné písanie, a môžete ovládať zariadenia na gauči. Vstavaná 300mAh Li-batéria ponúka až do 7 hodín práce na jedno nabitie cyklu. Je ľahko nabíjať cez jeho micro USB port.

Funkcie:

[3 in 1 Multifunkčné]

Kto vlastní magické Q9 rovnaké ako majú tieto tri mobilné zariadenia: 2.4 G RF Mini Bezdrôtová QWERTY Klávesnica, Vysoko-Citlivý Touchpad Myši a Ručné Diaľkové Ovládanie. 2.4 G RF Bezdrôtové pripojenie riešenie vám umožní vychutnať až 10m bezdrôtový prevádzková vzdialenosť.

[Vysoko-Citlivý Touchpad]

Dotyková Myš podporuje multi-prst funkcií, jeden prst kliknite na položku ako ľavé funkciu, dvoch prstov, kliknite na položku ako pravého funkciu, dvojité prst a presuňte ako rolling obrazovke. Posúvač môže fungovať ako koliesko myši.

[Ľahko ovládateľný]

Q9 sa dodáva s rozhraním USB prijímač, ktorý je možné jednoducho pripojiť mobilné zariadenia, napríklad, Android TV Box, HTPC, IPTV, PC, Tablet PC na Mac PRE PS3/ PS4, atď. Žiadny ovládač potrebné, plug and play. Po pripojení, bude prijímať signál a údaje z vysielača zariadenia. USB Prijímač podporuje pre Windows, pre Android a iOS systému.

[80 Klávesové Skratky]

Vybavený 80 klávesy na klávesnici, sa skladá z bežnej bezdrôtová klávesnica klávesy, klávesy na ovládanie multimédií a hranie na POČÍTAČI ovládacie tlačidlá. Klávesnica aj funkcie auto spať a prebudiť tým, stlačte ľubovoľné tlačidlo. 7 Farieb Podsvietenia Konštrukcia vám prinášajú pocit vytvára cool a pohodlné, keď ho používate v noci. (Farba Podsvietenia môže zmeny medzi 7 farieb (Červená, Zelená, Oranžová, Žltá, Azúrová, Modrá) postupne.

[Dlhé Pracovné & Pohotovostný Čas]

Vstavaná 300mAh Li-batéria ponúka až do 7 hodín práce na jedno nabitie cyklu. Je ľahko nabíjať cez jeho micro USB port.

Špecifikácie:

Frekvenčný rozsah: 2.403 GHz-2.480 GHz

Prevádzková vzdialenosť: Až 10 metrov / 30ft

Batérie: vstavaná 3,7 V 300mAh Li-ion Batériu (BL-5B)

Prevádzkové napätie: 3,3 V

Prevádzkový prúd: Zoznam Balíkov:

1 * Bezdrôtová Klávesnica

1 * USB Prijímač

1 * USB Nabíjací Kábel

1 * BL-5B Li-ion Batéria

1 * Užívateľská Príručka (Po Anglicky)

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 45 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Dodacia Lehota:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY. Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.tantra-egypt.sk!

Štítky: crt monitor, klávesnica tv, g30 gyro, smart tv box diaľkové ovládanie mxq, bluetooth touchpad, vzduch myši posuňte, aero myš, blaupunkt diaľkovo ovládaná tv klávesnice, androu tv box, Mini PC.


( 1 Hodnotenie )

Počet