Nastaviteľné Psa Postroj a Vodítko Nastaviť Priedušný Oka Šteňa Postroj Vesta Mäkký Golier pre Psov, Mačky, Vonkajšie Bezpečnostné domáce zvieratá

€2.47


Funkcia:

1.Tento skutočný pohodlný vonkajšie vedenia bude dobre sedieť nosenie vášho domáceho maznáčika priateľa telo, zatiaľ čo ešte drží mu/jej v pohode s jeho priedušná oka vzduchu. Mäkký a ľahký (cca. 60 g), vhodné pre denné prechádzky, jogging, školenia, a akékoľvek vonkajšie repliky.

2: Tento nastaviteľné psa na postroj majú robustná Bezpečnostná Pracka pre viac zabezpečený uzáverom - nikdy sa starať o vášho miláčika získanie stratených počas vonkajší dobrodružstvo.

3.Jeho vesta-štýl dizajnu rovnomerne distribuuje vodítku tlak cez hrudník a ramená, aby sa zabránilo dusenie alebo krku kmeň, ktorý je oveľa bezpečnejšie a pohodlnejšie, ako golier, alebo základné ohlávke. T

4.Prosím ZMERAJTE si mačka starostlivo a vzťahujú sa na veľkosti grafu pred objednávky.

Zoznam balíkov:1 xPet Postroj a Vodítko Nastaviť

Poznámka:

1. 1.00 cm=0.39"

2.Prosím, dovoľte malý rozdiel vzhľadom na ručné meranie .

3.Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme za pochopenie a prajeme vám šťastný nakupovanie!

Štítky: posteľ psa, pes har, hlbb obojok, neko obojok, pes postroj nastaviť, tsa mačka postroj, muž mačka postroj, pes har vesta, pes suppli, pes na vodítku zasunúť.


( 0 Hodnotenie )

Počet