5 Vzorov Harajuku V Zničenie Japonský Demon Maska Rock Tričko Heavy Metal, Punk Fitness Skateboard Rocker Bežné Čaj

€22.32


Cool hlavový most

teraz$2.9

\(^o^)/Vitajte na našej rock shop

Kontaktujte nás, ak máte akékoľvek problémy。

Navrhujem, aby Kupujúci vybrať: www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava 。

ak poštovné odkladu dostanete plnú náhradu a produkt zdarma。

Ruský Priateľ Venovať Pozornosť Prosím !!!

- Prosím, vyplňte príjemcu, úplný názov v poradí, v dôsledku novej politiky ruskej colnej,

v opačnom prípade sa pravdepodobne nebude dostane balíček konečne .

Kontaktujte nás prosím najprv pred tým, než non pozitívnu spätnú väzbu. Ďakujem za to, že nám šancu robiť veci práve tým, dobrá komunikácia.

Po zakúpení, prosím, nenechávajte negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, ak ste nedostali položka v 45 dní, pretože sme sa zmienili, dodacia lehota opakovane.

Všetky e-maily bude zodpovedaná v priebehu 1 pracovného dňa. Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail a budeme odpovedať vám čo najskôr.

Vráti Výraz

V prípade, že ste dostali chybné položky, má zákazník do 7 dní od dátumu doručenia na žiadosť o vrátenie alebo výmena za novú.

V prípade, že ste dostali nesprávnu položku, tovar musí byť vrátený v jej pôvodnom a nevyužité stave a musí byť aj v pôvodnom box a balenie.

Nepovoľujeme náhrady alebo výmeny, pretože zmenu mysle. Prečítajte si prosím všetky description poskytujeme ako sprievodca skôr než si cenovú ponuku. Pri každom kroku boli prijaté opatrenia na zabezpečenie toho, aby sme loď z správnu položku, tam bude príležitosť, keď dostanete položky, ktoré sú odlišné od popis. V takom prípade vás prosíme, aby ste nás kontaktovať hneď, tak môžeme nápravu situácie. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá hodnota vášho podnikania.

Štítky: meshuggah, harajuku tričko t, ťažké kovy sa bat, hra uterák, 4kw frekvenčného meniča, Harajuku tričko, heavi kovov, steel panther t tričko, pološte ťažkých kovov, acdc.


( 1 Hodnotenie )

Počet