TWOTREES Upgrade Odstránenie z pružinovej Ocele PEI List Pre-Uplatňovať PEI Flex Magnetické Základne pre CR10 vzdať sa Sapphire Modrejšie Teplú Posteľ Nálepky

€10.72


Vitajte v mojom obchode, Majú ncie deň!

PEI Flexplate 3D tlačiarne vyhrievané posteľ, PEI 3D Tlačiarne Platformu, Vymeniteľné 3D Tlačiarne Heatbed Advtanges: Nikdy deformácii& Nikdy hrdzu. Ľahké sa dostať prvú vrstvu aj pre nového užívateľa Flexibilné, Vymeniteľné, držať magnety veľmi dobre Vyhovuje rôzne vlákna, najmä pre CHKO a ABS Zadarmo čistý - stačí flex doska trochu potom sa vytlačí vypnutie po chladený Rýchly ohrievač výkon, menej čakania po tlač. Celý život 3D tlačiarne posteľ Materiál: 100% reálne Ultem1000( PEI)žltá farba, matný povrch.-0.125 mm hrúbka - Vyrobené v Európe Tento rok na jar oceľového plechu je ploché, flexibilné nerezové držať magnety veľmi dobre. 0,5 mm alebo 0,4 mm hrúbka PEI je 3m páska pre-uplatňovať, zdarma bubliny. Ako používať? Po uplatňovať PEI list na našich špeciálna pružina z nehrdzavejúcej ocele hárok, môžete jednoducho použiť 4 klipy alebo magnety sa držať na heatbed, potom sa tešiť tlače. Ľahko odstrániť 3D tlač na tlačiareň odstránením jar oceľového plechu, ohýbanie, a odprýskávání tlače off. Je to jednoduché a umožňuje tlačiť proces odstraňovania oveľa jednoduchšie.

Milí kupujúci, Prosím, na vedomie, že ak sa vyskytnú nejaké chyby (Nejaké biele škvrny) na povrchu PEI Magnetické ocele film, po použití ju, prosím, nebojte sa, to sú normálne javy po zahriatí;

ak je problém škôd po následnej použite, prosím, kontaktujte nás v čase, Budeme riešiť problém pre vás, akonáhle je to možné!

Štítky: 3 vzdať sa, clank, 36 gél, papier laserové gravírovanie, späť iphone 7, mgn12 twotrees, crealiti vzdať sa 5, vzdať sa 5 plus upgrade, sapphir plus, List.


( 2 Hodnotenie )

Počet