Nové pánske Plavky, Surfovanie Priedušná pánske Plavky Plávať Trenírky Boxer Nohavičky Sunga, Plávať Obleky Maillot De Bain Beach Šortky

€7.02


Poznámka: Možno trochu odlišné medzi dôsledku rôznych dispalyers. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené v obrázkoch

Platby:

Prosím, aby platby a poskytnite nám Overený dodaciu adresu čo najskôr, v snahe získať rýchly servis

Daň z predaja : NIE je DAŇ z Predaja je potrebné sa Prosím informujte u svojho krajín dane alebo Cla, nie je zahrnuté v tejto cene.

Doprava :

Tovar zasielame do celého sveta ; všetky položky bude odoslaný do 48 pracovných hodín po prijatí platby (okrem soboty a nedele). Zvyčajne, svoj pozemok may15 -45 pracovné dni, aby sa dospelo. V zriedkavých prípadoch to môže trvať dlhšie, v dôsledku meškania v colné odbavenie alebo počas prázdnin. Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc. Neponúkame sledovacie číslo pre túto aukciu. ak nás potrebujete, ak chcete poslať ju, aby s sledovacie číslo zásielky, budete musieť zaplatiť extrakt poplatok.

Návrat :

Ak nie ste uspokojiť s tovarom, najprv nás kontaktujte a my by sme pomôcť s vrátenie peňazí alebo výmenu.Všetky položky musia byť vrátené do 7 dní od pôvodného dodacieho. Vrátené Položky by mali byť v novom stave a originálne balenie. Kupujúci sú zodpovední za platenie poštovné a balné, poplatky za výmenu.

Štítky: zadok plug penis krúžok, kuriatko halloween, muž plávať batožinového priestoru, stručný mužov plávať, sex hry análne guličky, seobean plávať, muži plávať batožinového priestoru, boardshort mužov, boxer seobean, seobean bielizeň.


( 1 Hodnotenie )

Počet