Ganzo G200 série G203 Multi kliešte 24 Nástroje v Jednej Ruke Nástroj Nastaviť Skrutkovač Auta Prenosný Skladací Nôž z Nehrdzavejúcej Ocele, kliešte

€16.16


Ganzo G200 série G203 Multi kliešte 24 Nástroje v Jednej Ruke Nástroj Nastaviť Skrutkovač Auta Prenosný Skladací Nôž z Nehrdzavejúcej Ocele kliešte Popis Multi-Nástroj Ganzo G203:

Ganzo G203 je kompaktný a funkčný. Tento malý multitool má 24 nástroje. Každý z nich zvláda svoju úlohu a zaberá malý priestor vo vnútri multitool to zvládnuť. Dĺžka multitool - iba 10,5 cm, hmotnosť - 217 gramov.

Všetky nástroje a kliešte sú vyrobené z 440C ocele. Je to jedna z najobľúbenejších značiek z nehrdzavejúcej ocele, ktoré sa vyznačujú dobrú rovnováhu odolnosti voči korózii a tvrdosť. Povrch kovu je hladko vyleštený, ale po práci s G203 multitool, tam sú prakticky neviditeľné odtlačky prstov na kov.

Na multitool vlastník má dva nože s rôznymi typmi brúsky, nožnice, píly, šidlo, otvárač na fľaše, skrutkovač. Navyše, tam sú niektoré príslušenstvo: držiak a odnímateľné bit-trysky. Ako ďalšie nástroje v tejto multitool, sú vyrobené z leštenej ocele. Pre ešte väčšie pohodlie môžete nosiť tento multitool na opasok v špeciálnom prípade. Čína Vynikajúci Nástroj Značky Veľkosť: 10.5 cm (Zložený) Čistá Hmotnosť: 270 g Package: 1 Multi Plier+1 Skrutkovač Kit+1 Nylon Plášť+1 Ganzo Box Vykonávať Systém: Heavy-Duty Nylonové Puzdro, bez rámčeka Body Materiál: Vysoko Uhlíkovej Nehrdzavejúca Oceľ Rukoväť:Aluminim Zliatiny Čepeľ Materiál: 440C Tvrdosť: 58HRC Dokončovacie: Titán Potiahnutý (lepšie hrdze prevencia) Vyrobené v Číne Nástroj Typ: Multi-Funkčné Vrecko Nástroj Farba:Nerez Stee Komponenty: ·Kliešte( Nipper kliešte, Štandardné Kliešte, Oceľový Drôt-Cutter) ·Môže/Otvárač ·Jemné Hrany Kotúča ·Zúbkovaný Nôž Rez Kábel) ·Vrúbkovaná Čepeľ (Drevo Videl) ·Bitové Výstružníky (s Otvorom) ·Plochý Skrutkovač ·Ostré Nožnice ·10 skrutkovača Nastavte( spoločné rukáv, 1-3# kríž skrutkovač, 7/5/3 mm plochý skrutkovač, 6/4/3 mm šesťhranný skrutkovač)

Štítky: nôž lovocoo, nextool youpin, multifunkčné plier, ganzo g302 časti, pražené skrutkovača nastavte, f716, kokosový nôž, gerber multi nástroj, kopírovať nôž ganzo, multitool.


( 1 Hodnotenie )

Počet