Motýľ Maľované Flip PU Kožené puzdro Pre Samsung Galaxy Tab S2 8.0 T710 Tablet Prípade Kryt Pre Samsung Galaxy Tab S2 T715 T719

€7.43


Špecifikácia: -Vysoká Quanlity Pu Kožené+StrongTPU vhodné nosiť a používať. - Chráňte svoj tablet od vonkajšieho prachu a škrabancov. - Kompatibilné pre Samsung Tab S2 8.0 palcový T710/715 dokonale. - Odlíšiť kvalitné a pekný vzhľad. - Multifunkčné Tablety prípade, anti-Šmyku dizajn. Materiál: Vysoko Quanlity Pu Kožené+Silný TPU

Detaily Produktu:

Logistika: 1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO / francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4 Položky bude loď EMS, DHL, UPS, Fedex, TNT, technickú krajinách trvá len 3-7days pracovných dní. Air Mail potrebovať asi 10-25days dorazí do väčšiny krajín, ale Brazília, Rusko, Turecko niekedy spôsobí oneskorenie mre, pretože miestna pošta a vlastné. (okrem dovolenky)

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 das z platby, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Zásielky:

1 Väčšina objednávky bude dodaný von do 2-5 pracovných dní po zaplatení potvrdenie. Ak existuje akékoľvek výnimky, budeme vás informovať zanechal správu.

2 Keď dostať tovar, prosím skontrolujte, či balík nie je rozbité a tovar je v poriadku. Ak nie je nefunkčné spôsobené zásielky, prosím odfotiť a požiadajte kuriéra prihlásiť. Pomôžeme žiadať náhradu za vás.

3 Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Spätná väzba:

Sme úprimní na www.tantra-egypt.sk. Všetky naše položky pochádzajú z Číny s vysokou kvalitou. Ak máte akýkoľvek problém, po zobraziť produkty, ihneď nás prosím kontaktujte.

Spätná väzba je pre nás dôležité, venujte prosím čas odísť pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. Sme guarentee urobiť to isté pre teba. Ďakujem za to, že nám šancu robiť veci práve tým, dobrá komunikácia.

Štítky: samsung galaxy tab a sm p580, Tablet, shell tablet galaxy tab s2, puzdro pre samsung tab4, taška prípade samsung galaxy tab s2 8, samsung koks kryt, prípade sm t290, samsung tablet, ed s2 prípad, samsung galaxy tab 8 0 ochranné puzdro.


( 3 Hodnotenie )

Počet