Mini kamera Kamera Šport DV Senzor Nočné Videnie Videokamera Pohybu DVR Mikro Kamera Video Malá Kamera HD 1080P SQ11 Dropshipping

€4.95


O tejto položky

{1080P Full HD Pixel}: 1080P HD/1200M pixel, s videorekordér, fotografovanie, slučky nahrávanie, detekcia pohybu, INFRAČERVENÉ pre nočné videnie, zobrazenie času a iných funkcií. Naše Mini Kamera zaznamenáva video vo výnimočných 1920X1080P alebo 1280P X 720P HD a rýchlosťou 30 snímok za sekundu. To trvá obrázky s 12M piexls (4032 X 3024) a poskytuje vám veľmi jasné, nočné videnie, inteligentná detekcia pohybu.

{Vstavané 200mah Batérie}: To môže fungovať asi 100 minút potom, čo bol úplne nabitá a podpora nahrávania a nabíjanie súčasne, takže môžete bez obáv o vybitie batérie. Podporuje až 32 gb pamäť ( dodáva Sa s 32G SD karta). Najstaršie súbory budú overwrote automaticky, ak je SD karta je plná. ( Fotoaparát sa automaticky vypne po červené a modré svetlo blesku 5 sekúnd, ak bez vloženia TF kartu pred použitím.)

{Žiadne Svetlo v Noci}: Vylepšené nočné videnie s 6pcs IR led svetlá pre jasný displej bez osvetlenia (Led svetlo, nebude sa rozsvieti pri používaní), ktorá vám dáva jasný obraz vidieť celú miestnosť dokonca aj v úplnej tme. Výkon IR svetla, tento malý fotoaparát vám prinesie veľké skúsenosti v noci na takú malú veľkosť kamery.

{Auto Detekcia Pohybu Nahrávanie}: môže monitor detekcie pohybu na SD kartu, automaticky sa obrázky ak sa cíti abnormálne správanie detekcie, táto mini kamera dokonale ako domáce bezpečnostné kamery alebo gazdiná opatrovateľka cam pre nahrávanie obe snímky obrázky a videá bez priťahuje žiadnu pozornosť. Môžete sledovať live video záznam na POČÍTAČI so systémom Windows alebo TV a sledovať všetky vaše staré videá uložené vo vašom TF Karty kdekoľvek na svete.

{140° široký-view-uhol}: S 140-stupňa širokouhlý objektív, mini kamera umožňuje zobraziť ďalšie podrobnosti, ktoré sa deje v miestnosti. Kvalita objektív sa vyznačuje aj 1080P video a obrázky z neho robí ideálne bezpečnostné kamery pre vašu kanceláriu alebo obchodné miesto. Môžete dať tento FULL HD 1080P mini DV kameru doma, v kancelárii, v obchode, auto rohu, alebo aj vo vašom vrecku alebo batohu.

Štítky: dierková ip kamera mini, videnie night kamera, kamera mini sq11, ds fotoaparát, malé plán fotoaparát, činnosť kamery, kamera mikrofón mini, mi dvr, tdk micro sd kartu, action cam.


( 4 Hodnotenie )

Počet