Xiao Redmi Airdots TWS Bezdrôtová 5.0 Slúchadlá Stereo Bass S Mic Handsfree AI Ovládanie

€13.93


Značka:Xiao (Redmi) model Výrobku: Xiao Redmi Airdots Bezdrôtové pripojenie Bluetooth: 5.0 Bluetooth protokol: HFP/A2DP/ HSP/AVRCP Komunikácia vzdialenosť: 10 metrov (prístupné prostredie) Dual slúchadlá neustále počúvať skladby pre asi 4 hodiny Slúchadlá pohotovostný čas: asi 150 hodín Jedno slúchadlo kapacita batérie: 40mAh Plnenie box kapacita batérie: 300mAh Slúchadlá čas nabíjania: približne 1,5 hodiny Nabíjania box čas nabíjania: približne 2 hodiny Jedno slúchadlo čistá hmotnosť: cca 4.1 g Celková hmotnosť netto nabíjanie poľa: ca. 35.4 g Plnenie rámček veľkosť: 62 × 40 × 27.2 mm pre Slúchadlá, veľkosť: 26.65 × 16.4 × 21,6 mm Otázky :

1. Je to pôvodný xiao redmi airdots ?

Áno. Je originál nové 100%

2. Je to s Mi Logo alebo Redmi Logo ?

Budeme poslať "Mi" Logo alebo "Redmi" Logo ako Náhodný . Všetky sú originál 100% .

3. Je to ok, ak chcete poskytnúť dropshipping služby alebo wholesales služby ?

Dropshipping služby -- Áno, môžeme poskytnúť profesionálne dropshipping služby .

Wholesales služby----- Áno, môžeme poskytnúť profesionálne wholesales služby .

4. Ako dlho sa dostávame pozemok ?

To bude trvať 10-25 pracovné dni, aby sa dospelo vašej krajiny, ako obvykle, ale niekedy zabralo viac času . 5. Redmi Airdots úradný mať N o Nabíjačke, alebo Nie Kábel v balenie box .

Xiao Redmi AirDots

Nová Generácia Bluetooth 5.0, rýchlejšie a stabilnejšie

Redmi AirDots je vybavený najnovšou technológiou Bluetooth 5.0 čip, rýchlosť prenosu dát je až 2-krát v porovnaní s predchádzajúcou generáciou, spojenie je rýchlejšie a stabilnejšie. Počúvanie piesní a hranie hier je plynulejšie.

Hudba je pekné a hovor je jasné

7.2 mm Dynamický celok A DSP inteligentné prostredie na zníženie hluku

4.1 g Light

Tri modely z zátkové chrániče sluchu, aby vyhovoval vašim vyššie požiadavky na uzavretie a pevnosť, aj keď beží, dierovanie, a počúvanie hudby na cestách.

Dlhá Výdrž Batérie.

4hr. výdrž batérie na jedno nabitie, 12hr. výdrž batérie, nabíjanie prípade, Jeden slúchadlá s 40Mah Batéria,nabíjačka Krabica s Batéria 300Mah

Multi-funkčné Fyzickej Tlačidlo

Čo je v krabici

Štítky: obchod bezdrôtové slúchadlá, slúchadlá miniso, xiao airdots pro, handsfree, prípadoch airdots xiao, xiomi, airdot xiao, airdot, vzduch dotes xaomi, W05.


( 1 Hodnotenie )

Počet