Techniku, Auto Stavebné Bloky, Hračky, Vytiahnuť Späť Racer MOC Nákladných vozidiel Pre Deti Kompatibilný s Lepining Vzdelávacie Hračky pre Deti, Darčeky

€9.08


Package : Žiadne pôvodné okno ,nové v zalepenej taška,Bublina Zábal(Hračky a pokyny poslať spolu) poradie menej ako 5$ budú odoslané prostredníctvom Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus alebo Yan Wen Ekonomické Air Mail.Za normálnych okolností,bude trvať dlho a bez sledovacie číslo . Dúfam, že budete mať dobrý čas s ním. O ruskej : Podľa ruských colných predpisov, osobné obchodné colné odbavenie musí poskytnúť osobné informácie, ako sú daňové čísla. O Brazília : Od vydania novej Brazílskej colnej politiky v auguste roku 2018, miestne Correios robiť Brasil colné začala implementovať nový colné odbavenie postupy, a jeho miestne postupy boli zmenené z čiastkových mail poplatky za spracovanie do úplného zberu, ako je podrobne uvedené nižšie: 1. Pre nízke hodnoty zásielky - menej ako 50 usd na mail, 15 BR odbavenie spracovanie poplatok za lístok (15 Brazílsky Reals pre 4 USD), poštár poplatky za tieto peniaze na príjemcov, keď dodania. 2. Pre vysoké hodnoty zásielky - zásielky nad 50 usd, Brazílsky pošta bude vykazovať samostatne, a príjemcovi bude účtovaný BRF 15 (o 3.50 usd) colné odbavenie poplatok, ako aj zaplatenie príslušnej DPH a dovozu dane.

Štítky: blok stavať, auto lego technic, blok technic, hračku kamión, lego technic, blok auto, lego technic truck, lego truck, legoe techniku, auto, moc technic nádrž.


( 4 Hodnotenie )

Počet