VANKYO Voľný čas D30MQ Natívne Rozlíšenie 854x480/720P Podpora 1080P Bezdrôtovej Synchronizácie Displej 50.000 Hodín pre Domáce Kino

€90.96


VANKYO Voľný čas D30MQ mini Projektor 4000 Jas Natívne Rozlíšenie 854x480/720P Podpora 1080P Bezdrôtovej Synchronizácie Displej 50.000 Hodín pre Domáce Kino

Upozornenie:

Máme rôzne verzie(480P/720P/480P Bezdrôtovej Synchronizácie Zobrazenie/720P Bezdrôtovej Synchronizácie Zobrazenie), ak máte nejaký problém, keď si objednáte, prosím, kontaktujte nás. Všetci sme tu pre vás.

VANKYO Voľný čas D30MQ mini Projektor , je čas, aby si svoje vlastné domácej zábavy, a budete mať skvelý filmový zážitok v video, hudba, hry, a fotografie na veľkú obrazovku.

VANKYO Voľný čas D30MQ mini Projektor, Mini videoprojektor s 50 000 Hodín LED Životnosť Lampy .

Projektor podporuje 1080P video zdrojov, zabezpečenie máte divadla-ako pôsobivý film-zážitok zo sledovania.

Mini LED filmový projektor ponúka mnoho užitočných funkcií a high-end špecifikácie. Dodáva sa s update4000 jas a 2 000:1 kontrastný pomer .

Keystone: ±15 Stupeň . 2000:1 pomer kontrastu, 80% jasnejšia ako ostatné prehliadače . Medzitým, LED svetelné zdroje, aby sa zabránilo namáhaniu zraku.

S projektom vzdialenosť 3.9 23,6 ft a 40-236 palcov veľkosť projekcie , prístroj prináša až úžasne živé, ostré a jasné zobrazenie na veľkej obrazovke.

VANKYO Voľný čas D30MQ mini Projektor má kompatibilný s HDMI vstupy pre TV palice, herné konzoly, Chromecast, PC, notebooky, Dvd, atď. Je tiež vybavený VGA vstup a USB/Micro SD/AV vstup , ako aj 3,5 mm AUX výstup. Ideálne pre Strany, Hranie Hier, Zdieľanie Fotografií, Darčeky.

Dobre navrhnuté, vstavané HiFi reproduktor produkuje jasné, stereo a všetko okolo zvuk, ktorý dopĺňa prezeranie skúsenosti. Ak chcete dosiahnuť dokonalú kvalitu zvuku, môžete tiež pripojiť externý reproduktor.

Package Zahrnuté: 1xProjector,1xCarrying Taška,1xRemote,1xAV Kábel,1xHDMI-kompatibilný Kábel, 1xPower Kábel, 1xInstruction

VANKYO Voľný čas D30MQ mini Projektor je ľahko ovládateľný s mnohými prístavov, vrátane kompatibilný s HDMI, VGA, USB, Micro SD, RCA AV rozhrania

Optické špecifikácie: 1.Kontrastný Pomer 2000:1 2.Aspekt Dávka: 4:3/16:9/Auto 3.Životnosť Lampy: Až 50 000 Hodín 4.Keystone: ±15 Stupeň 5.Projekčné Veľkosť: 40"-236" 6.Premietacie Vzdialenosť: 3.9-23.6 FT 7.Typ Inštalácie: Predné/Zadné/Strop

Ostatné špecifikácie: 1.236"PRENOSNÉ VEĽKEJ OBRAZOVKE SKÚSENOSTI: Až 236" projekčné veľkosť s pomerom strán 16:9/4:3 . Pripojenie smartfónu k projektoru cez Typ-C/Lightning konektor kompatibilný s HDMI adaptér realizovať obrazovka synchronizácie. Ideálny pre domáce video v záhrade, hosting strany a film noci na cestách. 2.POZORUHODNÉ čistotu A JAS: Prijíma MStar rozšírené farba motor poskytuje živé farby a veľký kontrast snímky. 2000:1 pomer kontrastu , 80% jasnejšia ako ostatné prehliadače. Medzitým, LED svetelné zdroje, aby sa zabránilo namáhaniu zraku. 3.MULTI-FUNKČNÉ SPOJENIE: VANKYO Voľný čas D30MQ mini Projektor je ľahko ovládateľný s mnohými prístavov, vrátane kompatibilný s HDMI, VGA, USB, Micro SD, RCA AV rozhrania . Ľahko pripojiť na smartphony, PS3, PS4, X-Box JEDEN alebo Wii, aby si hry, videá, TV seriály, zdieľanie fotografií, futbalové zápasy, atď. Nebudete chýbať každý krásny okamih. 4.VYSOKÁ CLEAR STEREO REPRODUKTOR: Vstavaný HiFi stereo reproduktor , ponúka silný, krištáľovo čistý zvuk, zatiaľ čo znižuje hluk emitovaný projektor. Môžete pridať svoje vlastné reproduktor s 3. 5mm audio výstup pre lepší zvuk. 5.DUÁLNY SYSTÉM CHLADENIA Dual chladenie ventilátory sú navrhnuté tak, aby sa zabránilo prehriatiu a hluku na zabezpečenie projektora teplota je v rámci bezpečných limitov. (POZNÁMKA: Ak chcete predĺžiť svoj pracovný život, To je najlepšie, aby projektor prestávku po 3-4 hodín nepretržite používať.) 6.SMARTPHONE PRIPOJENIE Pri pripojení s iPhone, musíte anextra Lightning konektor kompatibilný s HDMI adaptér (nie je súčasťou). Pri pripájaní s telefónom Android, musíte extra Micro USB/ Typ-C na kompatibilný s HDMI adaptér (nie je súčasťou). 7.Bezproblémovú INŠTALÁCIU VANKYO Voľný čas D30MQ mini Projektor môžete namontovať na strop, tiež kompatibilné s tabuľkou/fotoaparát, statív. Je vhodné, v každej polohe. (Poznámka: Stropné držiaky a statívy sú predávané samostatne a nie sú zahrnuté v projektora balík.)

Nasledujúce obrázky sú z kupujúcich ,všetky prijaté smartphony. Ďakujeme, že ste pre kupujúcich podporu!

Ak máte akýkoľvek problém, o našich Vankyo, nám, všetci sme tu pre vás, aby ste vyriešili tento problém. Nižšie sú uvedené niektoré bežné problém, môžete vyskúšať sami. 1.Otázka:Modrá obrazovka,žiadny obraz,no zvuk Je:Vstup káble pripojené správne? 2.Otázka:Obrázok priamo,bez zvuku A:Vstup káble pripojené správne? Objem min. Alebo na Mute 3.Otázka:Audio právo,č. obrázku:Vstupný signál pripojený správne? V režime VGA,PC, obnovovacia frekvencia >75Hz V režime VGA,PC kontrastný pomer >1024*768 4.Q:nemôžem nájsť zariadení, pri pluged s pevný disk alebo čerstvé disk:Znova ho zapojte. Skontrolujte, či zariadenie je nefunkčné 5. Q:nemôžem prehrať filmy A:formát video je v poriadku? Súbory je nefunkčné? Zariadenie je nefunkčné? 6.Otázka:je obraz, no zvuk? Odpoveď:dekódovanie systému sa nezhoduje

Štítky: kino dekor, pre domáce, vankyo projektor v630, lampa led, ford sync 2, byintek, Miesto, vankyo, projektor wzatco c2, displej vankyo.


( 4 Hodnotenie )

Počet