Nessaj Kvalitné Fitness Bezšvíkové Legíny Ženy Spandex 15% Telocvični Školenia Nohavice Športové Priedušná Vysoký Pás Legíny

€8.25


Veľkosť

S Pás:54CM Hip:62 CM Dĺžka:82CM M Pása:58 CM Bedrá:67 CM > > Dĺžka:84 CM L Pás:62 CM Bedrá:70 CM Dĺžka:86 CM

Platby: Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na www.tantra-egypt.sk ako Alipay,Kreditné Karty,Real-time Bankové Prevody:Off line Platby (Bankové Prevody a Western Union).Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás.Na ochranu vašich záujmov,vaša platba bude dočasne v držbe Sos,a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým. Doprava: Náš tovar sú veľmi vhodné,prosím vás ubezpečiť, nákup,sme okamžite expedovaný. 1.Pretože Politika,uveďte vaše celé meno, ak ste Ruska.Ďakujeme za vašu spoluprácu. 2.Tovar vám bude odoslaný do 48 hodín od prijatia platby. 3.Ak transakcia je v Hong Kongu a Číny štátny sviatok,manipulácia čas by byť oneskorené.Prosím pochopiť.

Štítky: tangá ženy, lululemon, luk scrunch legíny, majster jogy legíny, striebro spandex legíny, kožené nohavice sex, telocvičňa leginy nastaviť, ryderwear, umeleckej tvorivosti louis vuitton legíny, ohrievač parafínové.


( 0 Hodnotenie )

Počet