Solárne Auto Stmavnutie Oči Maska Zváranie Prilba Zváracie Masky Eyeshade/Patch/Očiach Okuliare Okuliare

€3.16


Popis:

Toto solárne auto stmavnutie zváranie okuliarov je vyrobený z vysoko kvalitnej PC + ABS materiál, robustné a odolné na použitie. navrhnuté s mäkkej gumy, veľmi pohodlné na nosenie na dlhú dobu. je tiež vybavený anti-ultrafialové, infračervené žiarenie, anti-, môžete dobre ochrániť vaše oči počas práce.

Auto-stmavnutie filter automaticky zmení z ľahkej štátu na tmavú štátu, keď oblúk je zasiahnutý, a to sa vracia do svetla štátu, keď zváranie prestane.

Zváranie okuliare s 9-13 odtieň sú určené na ochranu očí z iskry, a škodlivým žiarením za normálnych zváracích podmienok

Okuliare rámy môžu byť nastaviteľné. automatická premenná svetla šošovky ľahký a pohodlný, s vynikajúcu odolnosť proti nárazu, používanie bezpečné a zabezpečené.

Jednoduché a bezpečnosť prevádzky, ľahký dizajn. uplatniteľné na plynové zváranie ocele na zváranie, rezanie, zváranie a pod.

Špecifikácia:

Odtieň Trieda: 9-13

Napájanie: Solárne

Životnosť: 1-2 roky

Vhodné pre elektrické zváranie plynom, zváranie, argón oblúkové zváranie, zváranie, pálenie a pod.

Balenie Obsahuje:

1 Pár Zváracie Okuliare

Štítky: jasné, maska na tvár, zvárač, korytnačka prilba objektív, solárny systém maska, muž zváracie masky, prilba maska motocykel, filter zvárač, maska, zvar, optiva zváranie prilba, speedglas nz.


( 4 Hodnotenie )

Počet