Brúsneho Pásu Bicie Súpravu, 80 alebo 120 Brúsnym papierom Zrnitosti Dlhé/Krátke Sander S Vretena Sander Rukávy Rotačné Nástroje na obrábanie Dreva

€8.54


Brúsneho Pásu Bicie Súpravu, 80 alebo 120 Brúsnym papierom Zrnitosti Dlhé/Krátke Sander S Vretena Sander Rukávy Rotačné Nástroje na obrábanie Dreva

Funkcie:

1.Na Brúsenie auta je vybavený kompletnou súpravou pre vás pripravený nechať vrták lisy dostať sa do práce ihneď.

2.Kvalitná konštrukcia postavená je dlhá životnosť, ľahké a odolné, na brúsenie otvorov, tvarov hrany, a nárazníkov z nepravidelné tvary.

3.Ja sa rozširujúcim dizajn, bubon sander možno rozšíriť, aby sa brúsny papier na bubon, keď sa točí.

4.Brúsenie kolies môžu byť použité s vŕtať stlačte, na ručné vŕtačky alebo dokonca flexibilný hriadeľ pripojené na vŕtačku stlačte tlačidlo.

5.Bubon brúsenie súprava sa používa na brúsenie otvorov, tvarov hrany, vyčistiť bandsaw známky, poľský jade a iných umeleckých materiálov, atď.

Popis:

1.Toto je Brúsneho Pásu Bicie Súpravu, S Vretena Sander Rukávy Rotačné Nástroje.

2.Tieto bubny vám umožní pracovať v ručné vŕtačky pre kreslenie voľnou rukou, brúsenie alebo elektrické nástroje pre rýchly a hladký chod.

Špecifikácie:

Typ:Typ A-Dlhé , Typ B-Krátke (voliteľné)

Farba:Čierna

Materiál:Korund, Guma, Kov

Piesok:80/120 Hrubých Nečistôt

Package informácie:

Veľkosť balenia:280x170x62mm/10.92x6.63x2.42in

Hmotnosť balenia:716g/25.06 oz

Všeobecné box balík

Package zahrnuté:

1 x Brúsneho Pásu Bicie Súpravy

Poznamenať:

1.Prosím, dovoľte 1-2 mm chyby spôsobené ručné meranie.

2.Položka farba zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišné na monitore počítača, pretože monitory nie sú kalibrované rovnaké.

Štítky: brúsenie rukávy kovov, bubon sander auta, 2 vretena, lima, pás sander brúsneho papiera, pieskovacie stroje, pás brúska, pás nástroj, vreteno auta, nástroj dreva.


( 3 Hodnotenie )

Počet