Nový roztomilý Q02 Deti Smart Hodinky, Fotoaparát Osvetlenie Dotykový Displej SOS Volanie LBS Sledovanie Polohy Vyhľadávanie Deti Baby Smart Hodinky deti

€5.15


Laohe Q02 Deti Smart Hodinky, Fotoaparát Osvetlenie Dotykový Displej SOS Volanie LBS Sledovanie Polohy Vyhľadávanie Deti Baby Smart Hodinky

Q02 smart hodinky :Dotykový Displej + LBS Polohy + SOS +Baterka +

Kamera +Budík + SIM Kartu

Funkcie:

Malá baterka pre zobrazenie v tmavých miestach

SOS tlačidlo pre prípad núdze

Zabudovaný fotoaparát

Vzdelávacie hry pre deti hrať

Vzdialený monitoring pre udržanie bezpečného pozerať na vaše deti

Vstavaný mikrofón pre obojsmernú komunikáciu

LBS určenie polohy(bez GPS polohy)

Krokomer záznamy vášho dieťaťa kroky

Rodičia môžu prispôsobiť bezpečnostný okruh, ktorý upozornenia, keď sa na hodinky sa presunie mimo tohto miesta

Zapnutie/vypnutie funkcie podľa času

Stopové replay môže sledovať pohyb až 30 dní

Cudzinci nemôžu volať hodinky

Budík pripomienky

Priatelia funkcia umožňuje spárovanie a hlasový chat s priateľmi

Nízka spotreba upozornenie

Diaľkové vypnutie

Vezmite prosím na vedomie, že vzhľadom na geografické rozdiely, počasie sa nezobrazí na hodinky v zahraničí.

Pripomienky:

1) Pri objednávke, potvrdenie farbu a aby údaje (adresa, telefónne číslo, psč, atď.).

2) Pre SIM dopravcov, len T-Mobile 850/1900 MHz frekvencia (GSM micro SIM) sú podporované. Verizon a Sprint (CDMA SIM) nie sú podporované.

3) tieto hodinky funguje rád 2G mobilný telefón. Prosím, uistite sa, že karta SIM môžete kúpiť funguje na 2G zariadenia.

4) Táto pozerať len podporuje GSM SIM s 2G GPRS dátum. 3G UMTS/HSPA+/4G LTE sietí nie sú podporované. Ak je to potrebné, informujte sa u dopravcu, ak GSM 850/1900 MHz je podporované.

Ako Používať:

1. Skenovanie QR kód na obale box alebo priamo stiahnuť aplikáciu z telefónu app store.

2. Stiahnuť APLIKÁCIU "Setracker" a Zaregistrujte Účet.

3. Skenovanie alebo zadajte do prístroja ID.Každé zariadenie má len jeden jedinečný IDENTIFIKÁTOR, môže sa dá použiť iba raz, a to je prístup na pripojenie medzi sledovať a telefón. ( ak to oznámi ID bolo zaregistrované počas ste sa prihlásili, prosím, kontaktujte nás na reset pre vás. )

4. Vyberte jazyk a umiestnenie servera. Po skenovaní ID zariadenia a vyplňte do účtu, názov účtu a heslo. Musíš vybrať jazyk a server si oblasť pred vami dokončiť to. ( tu prosím, uistite sa, že vybrať správne umiestnenie servera, alebo viesť k "zariadenia v režime offline" počas poloha. )

5. Ďalšie tipy by mala byť venovaná väčšia pozornosť:* musíte mať právo sim kartu, tiež otvoriť 2G dátový tok funkcie pre internet a telefonovanie funkciu. ( poznámka: nie všetky sim karty fit to pozerať. )* Uistite sa, prosím, vypnite sledovať počas ste vložte sim kartu do hodinky. * Ak máte robiť všetky tieto, hodinky tiež nemôžu pracovať, prosím, nebojte sa, používať váš telefón, ktorý má nainštalovaný tento sledovať aplikácie na odosielanie SMS na kontrolu sledujte nastavenia poslať pw,123456,ts# na hodinky hodinky budú odpovedať SMS, pošlite túto správu pw,123456,imsi# at last, prosím pošlite ukážky tých, SMS a jej odpoveď na nás, pridať fotografiu tohto hodinky je späť k nám, budeme kontrolovať hodinky nastavenie, a riešenia pre váš problém.

Vážení zákazníci, ste vítaní kúpiť Q02 hodinky, sme zlato značky integrity predajcovia, všetky výrobky sú dodávané z výroby. Ak hodinky nie je vidieť SIM karty, môže to byť prevádzka chyba, prosím, kontaktujte ma v čase, ja budem robiť moje najlepšie, ktoré vám pomôžu vyriešiť problém. Ak je operácia problém, ja vám pomôcť vám ho vyriešiť. Ak je kvalita problém, naše produkty sú garantované po predaj a problémy s kvalitou je možné refundovať. To je náš záväzok. Prosím vás ubezpečiť, kúpiť.

Balenie Zoznam:

1 x Smart Hodinky

1 x USB Kábel

1 x užívateľská Príručka

1 x Maloobchode Box

Detailné fotografie:

Vezmite prosím na vedomie, že q02 náramok orange náramok vzor je odlišná od iných náramok vzory s hviezdou vzor na to.

Štítky: dieťa smart hodinky, smartwatch, fotoaparát hodiny wifi, dt88 pro smartwatch, sledovať hodinky, slim kid smart hodinky, usb detské hodinky, dieťa hodinky, hs6620d smart hodinky, inštalácia inteligentné svetlá.


( 1 Hodnotenie )

Počet