Pre MG3 2011 2012 2013 2016 2017 Vietor Lamely Dymu Auto Bočné Okno Clony proti oslneniu Slnkom, Dažďom Stráže Auto okno príslušenstvo

€29.73


Pre MG3 2011-2017 Vietor Lamely Dymu Auto Bočné Okno Clony proti oslneniu Slnkom, Dažďom Stráže Auto okno príslušenstvo

Obutie: vhodné Pre MG3 2011-2017 prosím, aby sa poradie po máte istotu, že vaše auto je rovnaký ako auto na foto, ak nie,možno položka možno nebude nosenie pre vaše auto. Pri Jazde v daždi: Prevencia dažďovej vody frome prichádza. Pri jazde na slnku: Deflects škodlivého ultrafialového (UV) žiarenie. Keď v nečinnosti pohybu: Pôsobiť ako bezpečnostný prvok, aby sa zabránilo auto zdvíhanie. V freeway: Možnosť fajčiť cigaretu bez vypnutie klimatizácia.Schopný uvoľniť sa okno mierne, bez toho, silný vietor fúkať. O produktoch ※ Malé škrabance sa môže vyskytnúť pri preprave zahraničných dovážaného tovaru. ※(DÔLEŽITÉ) Č Pokyny Obsiahnuté. Profesionálna Inštalácia Je Vysoko Odporúčané! ※ Vzhľadom na svetlo, displej, atď., tam môže byť trochu farebný rozdiel v produkte nájdete konkrétny produkt.vďaka za vaše porozumenie. Package zahrnuté: bočné slnečné clony (4 kusy = 2 na prednej rade a 2 zadné stĺpci)

Štítky: kia vzduchu deflektor, vietor lamely auto strechy, auto dážď clonu, auto dážď okno, príslušenstvo mg zs, tlačidlo otvoriť kufor, mg3, sukne mg3, black mg3, auto mg zs.


( 1 Hodnotenie )

Počet