Volledige vierkante / ronde diamant 5D DIY Diamond Obraz "Rímskeho vojaka" Diamond geborduurd Diamond Mozaiky Domova SS023

€13.09


Upozornenie :diamant obraz je bez rámu,a to nie je čistý obraz,budete musieť dokončiť sami.

Názov produktu : DIY Diamond Maľovanie

Veľkosť obrázka:35*30 CM,40*35 CM,45*40 CM,50*45 CM,80*70 CM,90*80 CM,

Farby Množstvo : 30-45 Farby

Použitie: Home/Hotel/Office Dekorácie,Jedinečný Dar

Diamond Materiál: Živica Vŕtanie

O Vŕtať: 100% Full Round-Diamond

O rám: Bez Rámu, Po dokončení potrebných pre priľnavosť k miestnej predám Rám

Plátno Package: Roll up , Vyhnúť sa Vrásky

Balík obsahuje: plný vrták, vytlačené plátno, nástroje

POZNÁMKA: Ako svetelné efekty, objekty možno trochu iné fotografie.

A to vynikajúcu kvalitu Diamantu obraz je bez rámu, aby sa stanovuje poštovné náklady,

Ak chcete, aby ostatné veľkosť,prosím, kontaktujte nás

Čo je diamant maľby: Diamond maľovanie, tiež známy ako DIY Diamond Maľovanie, je diamant návrhár, ktorý v sebe spája vycibrenej šumivé umelé ploché diamanty (niektoré vedľajšie cvičenia) a dobre navrhnuté vzory. Zásuvka sa len potrebuje výpis vrták na vŕtanie nalepiť na príslušné symboly na plátno, tak, že ukončenie cvičenia vložiť, a potom pomaly, vyplniť príslušné miesto každý symbol, pár minút bude môcť začať. Vzhľadom na cross stitch, diamant maľovanie je jednoduché, nenáročné výhodu, takže rovnaký vzor, diamond maľovanie čas je asi 1/10 z steh. V súčasnosti rozdelená do crystal kolo diamant diamanty, magický štvorec diamant diamanty a námestie diamant diamanty! Prispôsobiť fotografie: predávame okrúhle a hranaté vŕtať ak potrebujete vyvŕtať rôznych s description diamond tvar,prosím, poznámku diamond tvar, keď si objednáte , okrúhle a námestia diamond sú rovnaké ceny . To je všetko, čo chcete diamond maľovanie, napríklad vašu rodinu, alebo svoj vlastný portrét, svadobné fotografie, fotografovanie, cestovanie, koníčky, krásne scenérie, môže to urob si sám vlastné fotografie s veľmi populárne módne prispôsobiteľné vašej rodiny Podľa veľkosti veľkosť môže byť prispôsobený tak dlho, ako si poradí a odosielať fotografie na nás, venovať pozornosť vlastné fotografie vzhľadom k bežnej fotografie bude vyššia cena. Poskytneme vám všetky obrázky diamond výšivky, že chcete byť perfektné!

Štítky: breaking bad s5 e16, boxer doh zábavné mama, carcas kožené a20s, boxer deťom dlhé, boxer pes porcelánu, boxer pár žltá, boxer nohavičky hladký, boxer doh umenie úsmev, podprsenka nakupovanie kanady.


( 1 Hodnotenie )

Počet