Doprava Zadarmo, Pranie A Žehlenie Skladovacie Koše Organizovať Magic Basket Drevená Hračka Úložný Box Kvetinové Koše Kontajner Domov Dekoratívne Rastliny

€7.75


Doprava Zadarmo, Pranie A Žehlenie Skladovacie Koše Organizovať Magic Basket Drevená Hračka Úložný Box Kvetinové Koše Kontajner Domov Dekoratívne Rastliny

· Rusko a Bielorusko, kupujúci by mali napísať celé meno. · Brazília, Argentína, Kanada, ukončených je veľmi pomalý. · Ak nie ste schopní sledovať balík alebo ste nedostali vašu zábal, prosím, dajte nám správu, odpovieme vám do 24 hodín.

· Ak máte vlastnú čajovni alebo teaware predajcov, prosím, kontaktujte nás.

· Sme profesionálne vyrábať Keramické čajové súpravy v Číne. A máme špeciálny tím pracovať pre popredajný servis. Ako čestný factory sme nikdy crook našich zákazníkov. (ČAS SÚ peniaze) pre vás a pre nás. Takže máme profesionálne výrobné linky a veci, ktorá robí pekné kvality v krátkom čase.

> Platba

· Prijímame Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor Platba bude dočasne v držbe www.tantra-egypt.sk, a nebude prepustený, až dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

· Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 5 dní.

· ak potrebujete iné platobné metódy, prosím neváhajte a kontaktujte nás. > Doprava

· Všetky položky bude odoslaný do 2 pracovných dní po platbe je jasné.

· Podporujeme doprava Zadarmo cez express Singapur , Malajzia a Thajsko. To trvá asi 10-25days dostať. môžete kontrolovať, sledovať informácie on-line. Európskych a Amerických Krajín používame DHL alebo FEDEX.Iných Krajín budeme používať DHL/FEDEX/ARAMEX

· Ak potrebujete Rýchlejšie, môžete si vybrať UPS/FEDEX/DHL/EMS, a povedzte nám, prosím, ktoré z nich sa bude pre vás najvhodnejšie.

· Vzdialenej oblasti môže spôsobiť extra expedičný poplatok.

· Ak ste objednávku vo veľkom množstve, a tiež je potrebné loď cez more. Prosím, kontaktujte ma, môžem pomôcť. > Veľkoobchodné Služby

· Ak potrebujete veľkoobchodné ceny a poradie vo veľkých, môžete zanechať správu v www.tantra-egypt.sk doručená pošta alebo e-mail mi

· Môžete mi poslať vaše chcel položka odkazy(obrázky) s farbami a množstvo

· Budem citovať veľkoobchodná cena pre vás s expresná doprava zadarmo. Po-predajný servis > Vrátenie peňazí. · Ak zistíte, demage, prosím, kontaktujte ma do 2 dní po prijatí položky.Aj fotografie z časti potrebné pre dokázať.

· Zvyčajne sme nahradiť demage položky s ďalšej objednávke,ako expedičný poplatok je príliš vysoká z Číny do zahraničia. Dúfam, že ste pochopili.

· Ak nemôžete čakať, nahradiť ich môžeme vrátenie platby, aby ste po tom, čo sme rokovania > spätnú VÄZBU

· Pozitívna spätná Väzba bude ľavej automaticky na prijatie vašej Spätnej väzby.

· Pred odchodom Negatívne alebo Neutrálne spätnú väzbu, odporúčame vám kontaktovať nás a váš problém alebo obavy. Takto si môžeme zabezpečiť hladší transakcie alebo rozlíšenie.

· Berieme zákazníkov veľmi vážne, či e-mail spätnú väzbu alebo www.tantra-egypt.sk spätnú väzbu a preto bude robiť náš prvoradý Zaručiť 100% spokojnosť .

Štítky: ratanový box, amber sklenené vázy, veko prútia práčovňa kôš, rohu prútený kôš, sánkovať, kvetinové koše, kdeam žena, drevený košík, amber váza, dôkaz prútený kôš, kôš na drevo.


( 0 Hodnotenie )

Počet