Quartz Hodinky pre Mužov ležérne módne USB Nabíjateľné Ľahšie hodinky Flameless Cigaretový Zapaľovač Elektronické hodiny F669

€8.42


1491624962044522 USB ľahšie sledovať

2018 hot Ľahšie Hodinky pre Mužov bežné Quartz hodinky Flameless Cigaretový Zapaľovač Elektronické sledujte fashion USB Nabíjateľné F669 Nie obsahujúce horľavé plyny alebo kvapaliny, ktoré Nie sú Dodávky pre Deti

Je ľahký, malý a ľahko-to-take. Windproof Ľahšie-Light cigarety za všetkých poveternostných podmienok. USB Nabitá-Ľahko-spoplatnené pri stole, v aute, alebo z akéhokoľvek napájaný USB port. Keď ľahšie otvoriť o 10s, plameň budú chodiť automaticky. Poznámka: počiatočné používanie dlhých období nepoužívania, zapojiť nabíjačku a potom ju odpojiť a znova pripojte nabíjačku. Po úplnom nabití okamžite odpojte od zdroja napájania (všeobecne úplného nabitia čas je 2 hodiny). Nenechávajte úplne nabitú usb nabíjanie ľahšie je pripojený k zdroju napájania. Nie obsahujúce horľavé plyny alebo kvapaliny, ktoré Nie sú Dodávky pre Deti Obsah balenia: ( balenie v bubline taška, nie include original krabici!!! ) 1 x Quartz Hodinky s Cigaretový Zapaľovač. 1 x USB nabíjanie cabl Nové Cool USB Zapaľovač Hodinky Módne Bežné hodinky

Muži Ženy Náramkové Hodinky Quartz

Naše pôvodné obrázky:

**Položky, ktoré sú dobre zabalené s papierové krabici, s cieľom zabezpečiť prijatí vašej objednávky s bez dane alebo nižšie dane pri dovoze, budeme deklarovať ako "dar" s nižšou hodnotou, ak všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

stačí poslať www.tantra-egypt.sk štandardná doprava alebo PostNL alebo DHL global mail alebo epacket, je potrebné o 10-25 pracovných dní prísť.

ak by ste potrebovali tovar naliehavo, prosím, zvoľte spôsob dopravy, DHL, alebo EMS a zaplatiť navyše doprava(5-9 dni, aby sa dospelo vás ).

Keď vidíme vašej platby za prepravu, zabezpečíme loď pre vás v rámci 1-3days na vašej objednávky. (Do 3 dní)

** Platby

Platba sa očakáva, že bude doručené do 3 dní alebo aukcií zavrieť.

Escrow je našim preferovaným spôsobom platby, akceptujeme aj rôzne platby, T/T, Western union, Money gram a ostatných, ako je uvedené nižšie.

** Vrátiť & Exchange politiky

Všetky naše ponuky sú podložené tým, 100% záruka spokojnosti, ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní ,môžete ho vrátiť vec na nás v pôvodnom stave na vrátenie peňazí alebo výmenu. Pred odoslaním nám späť položka, prosím, kontaktujte nás pre podrobnejšie.

Štítky: jednorazové vaper, cnc hodinky, aliang pánske hodinky, mvado pánske hodinky, jednorazové spp vape, usb hodinky, sledujte w ľahšie, cigaretový zapaľovač electronico, vape, muži hodinky.


( 1 Hodnotenie )

Počet