UTHAI 2 V 1, USB, Bluetooth 5.0 Prijímač Vysielač Auto Bezdrôtový Adaptér Bluetooth TV Stabilný Príjem Signálu

€2.76


UTHAI 2 V 1, USB, Bluetooth 5.0 Prijímač Vysielač Auto Bezdrôtový Adaptér Bluetooth TV Stabilný Príjem Signálu

špecifikácia:

Bluetooth verzia: 5.0 + EDR

Technológie: BT5.0, AVRCP (prijímač len pre režim), A2DP,

Pracovný rozsah: až 10 m / 33 stôp (bez prekážok)

Vysielač režim: červené LED svetlo je na

Prijímač režim: modré LED osvetlenie je na

Veľkosť produktu: 3.2 * 1.7 * 0.82 cm

Veľkosť balenia: 7 * 7 * 1.8 cm

Produkt čistá hmotnosť: 3.2 g

Produkt hrubá hmotnosť: 18 g

Balenie príslušenstvo:

1 * 5.0 Bluetooth prijímač vysielač

1 * 1 m audio káblom

1 *Manuál

Bluetooth použitie:

1. Toto ľahké, prenosné bezdrôtové audio vysielač a prijímač je ideálnym bezdrôtovým audio riešenie pre rôzne situácie a účely

2. Vysielač režim: bezdrôtovo prenášať zvuk z non-Bluetooth, TV, domáceho stereosystému alebo CD prehrávač s Bluetooth headset alebo reproduktor

3. Prijímač režim: bezdrôtovo prenášať zvuk z Bluetooth-zapnutý mobilný telefón, tablet alebo počítač na káblové stereo, reproduktory alebo náhlavnú súpravu

4. Prepínanie režimov:

a) Prvé, vložte produkt do USB rozhrania a zapnite napájanie.

b) Keď čas po zapnutí je do 10 sekúnd, budete musieť znova pripojte a odpojte zdroj napájania ak chcete prepínať režimy.

c) Keď čas po zapnutí presahuje 10 sekúnd, budete musieť znova pripojte a odpojte prepnutie režimu dvakrát.

Poznámka: v prípade, že výrobok je zapnutý na viac ako 10 sekúnd (v režime budú uložené, a to bude ešte v minulom režime, keď je zapnuté nabudúce.

5. Ako párovanie a použitie

a) Ako používať režim príjmu: modrá LED bliká pre indikáciu, že sa prepol do režimu prijímania. Výrobok je USB sa používa na napájanie, napájacie napätie je 5V, a to môže byť zapojený do akejkoľvek výstup 5V USB rozhranie, ako je napríklad 5V nabíjačku mobilného telefónu. Párovanie meno: SY317, nájsť SY317 párovanie Bluetooth nastavenia mobilného telefónu. Modré svetlo bliká počas proces párovania. Po úspešnom spárovaní, modrá, indikátor prestane blikať a zostať. Zároveň, pomocou 3,5 audio kábel na pripojenie tohto produktu káblové slúchadlá, obyčajné reproduktory, autorádia a iné zariadenia Bluetooth. V tomto čase, mobilný telefón prehrá skladby a skladby môžu byť bezdrôtovo prenášané do týchto zariadení.

b) Používať režim prenosu: červený LED indikátor bliká, indikuje, že to má prepne na režim prenosu. Výrobok je USB sa používa na napájanie, napájacie napätie je 5V, a to môže byť zapojený do akejkoľvek výstup 5V USB rozhranie, ako je napríklad 5V nabíjačku mobilného telefónu. V odoslanie režim, tento produkt bude automaticky vyhľadá ostatné Bluetooth prijímajúceho zariadenia, ktoré boli zapnuté (napríklad pre Bluetooth headsety, Bluetooth reproduktorov, Bluetooth prijímače, atď.). Červená kontrolka bliká počas párovania. Po úspešnom spárovaní červené svetlo prestane blikať a neustále. Zároveň, pomocou 3.5 audio kábel / RCA audio kábel na pripojenie produkt, TELEVÍZOR, počítač (bez Bluetooth) a iných zariadeniach. V tomto okamihu, na zvuk, hraný TV môžu byť prenášané na Bluetooth headsety, Bluetooth reproduktorov, Bluetooth prijímače, atď. prostredníctvom tohto výrobku.

6. SY317 je iba 32 mm (1.26 palcov) a váži iba 3.2 gramov (0.11 oz), ale má silný bezdrôtové audio streaming funkciu. Vložiť tento vysielač a prijímač v ruksaku alebo taška na prenosný počítač a môžete ho nosiť so sebou, bez námahy.

7. Riad kompatibilita: Pomocou priloženého 3,5 mm kábel, tento prijímač vysielač adaptér môže byť široko používaný v počítači, notebook, domáci stereo systém, slúchadlá, smart telefóny, MP3 prehrávače, CD porazených, atď. .

RM15500914934539087

Štítky: remienok hodiniek, bluetooth 5.0 fm vysielač, čítačka usb, bluetooth 5.0 auto prijímač, bluetooth usb 3.0 5.0, bluetooth 5.0 tv adaptér, bluetooth 5.0 vysielač a prijímač, bluetooth 5.0 hardvérový kľúč usb, kožený remienok hodiniek, uthai watchband.


( 1 Hodnotenie )

Počet