Hirigin Značky 2019 Zimná Fleece Nositeľné Deka S Rukávmi A Vrecko Micro Plyšové Mäkké Teplé Snuggie Coats

€24.60


Dobrý deň! Vitajte v našom obchode! Kvalita je prvá s najlepšie služby. zákazníci všetky sú naši priatelia. 2019 Najnovších Módnych Domov Oblečenie Teplá Deka Hoodie! Vysoká kvalita a Úplne nový 100% Hlavná Farba: AKO Na Obrázku Nové v Móde, pre rodiny Sezóna: Zimné Príležitosti: Denne Materiál: Bavlna Zmes Prosím, láskavo pozrite si skutočnej výšky a veľkosti grafu pred nákupom/ponúk. Vďaka. Package zahrnuté: 1xBlanket tabuľka veľkostí:31.49*39.37 v (80*100 cm) je 2-3% rozdiel podľa ručné meranie.

prosím, skontrolujte meranie graf starostlivo pred zakúpením položky. ts Deku A Hoodie!

Premium fleece nadrozmerné mikina s kapucňou udržuje vás v teple a pohodlný, bez ohľadu na to, čo vy ste robiť.

Reverzibilné s polyesteru deka textílie na jednej strane a premium fleece pohodlie na iné, veľké centrum vrecku a priestranný rukávy.

Skvelé pre nosenie na gauči, na športových podujatiach, alebo chodiť na prechádzky.

Jedna veľkosť pre všetkých, aby ste útulný & teplé od hlavy až k päte!

Stroj umývateľný!

Deka A Hoodie bude udržať si teplé a toasty! Len sklzu na a chill, je preč!

Mikiny sú maximálne pohodlné nadrozmerné kapucňou mikiny, že vás komfortné od hlavy až k päte. Najmäkšie a najluxusnejších deka textílie je lemovaná teplo a pohodlie.

Prekvapivo pohodlné hoodie kombinuje teplo pohodlné deka s pohodlia vášho obľúbeného mikina s kapucňou. Je vyrobený z extra mäkká vlna a vo vnútri je vyrobené z plyšové Sherpa materiálu. Veľké veľkosti, udržuje vás v teple od hlavy až k päte. Vybavené nadrozmerné kapucňa na hlavu držte v teple a pohodlí, a veľké, široké vrecká, aby sa vaše potreby, nech ste kdekoľvek. To je aj reverzibilné!!Vhodné pre rodiny s deťmi, kancelárie, internáty, nákupné pochôdzky, koncové, kempovanie a viac.Kapucňou je predimenzované, ultra-pohodlná mikina, ktoré môžete nosiť so sebou! Len pošmyknutia to, chlad zmizol.

Deti ho milujú, príliš! 1 palec = 2.54 cm

Vezmite prosím na vedomie, že mierne farebný rozdiel by mal byť prijateľný vzhľadom na svetelné a displeja. Podrobné Zobrazenie:

Veľkoobchod a dropshipping sú obe privítali?

Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo.

Pre drop shipping, by sme mohli zaslať tovar na svoje zákazníci priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.

Veľkoobchod a drop shipping sú obe privítali?

Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo.

Pre drop shipping, by sme mohli zaslať tovar na svoje zákazníci priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.

Ako môžem sledovať moje pozemok?

Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou vašej sledovacie číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť)

Čo môžem urobiť pri kúpe ochrany čas uteká?

Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú choď na moja účet

Štítky: ružová tylu červené srdcia, ariana, celulóza tváre huba, deka kabát, dabi plyšové, ariana grand, cape noel, kabát pončo žena, plyšové hodiť, plášť dlhé.


( 0 Hodnotenie )

Počet