NOVÉ TV Diaľkové Ovládanie Sony RM-952 Typ Televízne Diaľkové Ovládanie

€11.99


Kompatibilné s:

Prosím, uistite sa, že váš model je v našich compatibleIf budete mať akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás pred ponúkania cien. Poskytneme vám odbornú technickú podporu

1. 100% Nové diaľkové ovládanie 2. Mini Objednávka je 1 kus, nie je tam žiadna Batérie pribalené 3.balenie detail:štandardný balík s malými obal pre každý kus

Ako sme veľkoobchodníci, ak budete mať celkové množstvo väčšie ako 5 kusov, môžeme vám poskytnúť naše veľkoobchodné ceny. Bude to výhodnejšie.

a. Budeme používať čína Príspevok Air Mail pre dopravu zdarma, to bude trvať 15 až 30 dní vo vašej krajine. Ak budete potrebovať položky, do 7 dní, prosím, zvoľte DHL.

b. S cieľom pomôcť vám ušetriť nejaké vlastné poplatky, zvyčajne sme chceli vyhlásiť "dar" a 10-20USD jednotky na zásielky, ak máte nejaké špeciálne požiadavky, pls opustiť poznámka v objednávke.

1. Všetky naše produkty sú v rámci 3 mesiacov záruky;

2. Vymieňať položky a budú zaslané po vrátené položky prijaté;

3. Kupujúci je zodpovedný za návrat poštovné poplatky.

Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležité. Snažíme sa o 5-Hviezdičkový hodnotenia spätnej väzby. Ak máte akékoľvek otázky alebo pripomienky, prosím kontaktujte nás online, alebo nás nechať správu.

Štítky: htc 620g shell, letterbox klietky, cyklus nástroj t20, htc 310 tlačidlo, rukoväte f lamy, kensei rta auta, htc 609d rada, inchadora bicykli, htc 2gb ram 4g.


( 0 Hodnotenie )

Počet