Black moonstone oblasti prírodných kameňov a minerálov kremenné kryštály, kamene loptu hojenie jemnej domáce dekorácie

€19.84


Black moonstone oblasti prírodných kameňov a minerálov kremenné kryštály, kamene loptu hojenie jemnej domáce dekorácie

Materiál: black moonstone

Veľkosť (Cca) : 60-70 mm

Balenie: s bublina zábal vnútri a bezpečná taška mimo Funkcie: 1. Vyrobené z prírodných black moonstone oblasti, veľmi krásne a atraktívne. 2. Tieto čierne moonstone oblasti sú veľmi krásne. 3. Malé rozmery a nízka hmotnosť, pohodlné a ľahko sa prenáša. 4. To je dobré pre zdravie, zníženie elektromagnetického žiarenia a degaussing. 5. Je to aj najlepšia voľba pre domáce dekorácie alebo svadobné dekorácie. Poznámka: 1. Prosím, aby malej veľkosti chyba kvôli ručné meranie. Vďaka za vaše porozumenie. 2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišný od skutočného objektu. Vezmite prosím na ten skutočný ako štandard.

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa vašej objednávky, prosím, neváhajte ma kontaktovať. Som ochotný riešiť akýkoľvek problém s mojimi zákazníkmi. Budeme sa snažiť, aby ste spokojní.(^v^)

Štítky: tyrkysové kamenné gule, náušnice kamenné gule, šperky quartz, keramické home decor, textílie lesk, veľké moonstone crystal, quartz rose, white crystal moonstone, umenie loptu, kryštál kremeňa.


( 1 Hodnotenie )

Počet