Abstrakt Plátne, Plagát, Ručne Maľované Olejomaľba Romantický Jeseň Krajiny Na Stene V Obývacej Izbe Umenie Domáce Dekorácie UnFrame

€19.72


Vážený zákazník, Vitajte v mojom obchode! Všetky obrazy sú 100% ručne maľované. Naša cena nie je vrátane maľby rám č zavesiť na stenu len maliarske plátno. Ak potrebujete s rámom potom nás môžete kontaktovať. Ja vám úprimne za vaše služby. Ďakujeme!

O materiál:

Olej a farby a plátno: vysoká kvalita a nepremokavé a životného prostredia.

O balenie:

Pokrytie povrchu olejomaľby s filmom, na ochranu olejomaľby z lepenie. Pomocou kartónovej tube obale na ochranu maľby z toho, že je vylisované počas prepravy.

O preprave:

Obrazy budú odoslané sa within37 pracovných dní po obdržaní vašej overené platby.Máme loď položka prostredníctvom e-Paket alebo Čína Príspevok Air Mail.Ak chcete dostávať tovaru rýchlejšie, môžete si vybrať, EMS, DHL,UPS,Fedex,atď, ale budete musieť zaplatiť poplatok . DeIivery čas závisí od destinácie a iné faktory, môže to trvať 10-60days pre rôzne krajiny .PIease byť pacient na arrivel. Ďakujem.

FAQ:

Otázka: Čo mám robiť, ak som nedostal môj nákup? Odpoveď: Ak ste nedostali nákupe, prosím, buďte trpezliví. Váš nákup môže dosiahnuť vaše ruky v najbližších dňoch. Medzitým, prosím, kontaktujte lodnej dopravy po vašom boku, alebo nás kontaktujte na pomoc, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol. Ak váš nákup bol stratený, zašleme vám nový. Otázka: Čo mám robiť, ak obrazov som kúpil nemá rád? A: Prosím, neváhajte sa na nás obrátiť prostredníctvom Platformy Web Poštou alebo E-mail, budeme vyriešiť všetky problémy, ktoré s vami .Sme radi, že vám výmenu iní , ale kupujúci sú zodpovední za všetky prepravné poplatky. Otázka: Ako sa o vašom obchode poštovné spôsobom? Odpoveď: Predvolený Zadarmo Medzinárodných cien vyberieme poštových vzduchu parcela (Čína Príspevok, Hong Kong Príspevok, Singapur Poštou, E Paketov),bude tovar dorazil o 15 až 35 pracovných dní. Ak chcete dostávať tovaru rýchlejšie, môžete si vybrať, EMS, DHL,UPS, ale budete musieť zaplatiť poplatok .

Štítky: obývacia izba zdobiť, huby tapety, muaythai, jamajský tričko, obývacia izba decored, cherub, plagát na stenu, perlové obývacej miestnosti dekorácie, obývacia izba dekorácie tesnenia, obývacia izba dekorácie doek.


( 1 Hodnotenie )

Počet