Pre Huawei Mate 10 Lite LCD Displej Dotykový Displej Digitalizátorom. Montáž Pre Huawei G10 G10 Plus Pantalla RNE-L01 L02 L03 L21 L22 L23

€22.25


Pre Huawei Mate 10 Lite LCD Displej Dotykový Displej Digitalizátorom. Montáž Pre Huawei G10 G10 Plus Pantalla RNE-L01 L02 L03 L21 L22 L23

Popis: 1). Produkty: Pre Huawei Mate 10 Lite LCD Displej Dotykový Displej Digitalizátorom. Montáž+B7000 Lepidlo + Nástroje 2). Kontrola kvality: Testované po jednej pred odoslaním. 3). Balenie: Dobre zabalený do obalu, krabice s EPE ochranný materiál obklopený zabezpečiť bezpečnosť v doprave. 4). Inventár: Plné zásob zabezpečiť rýchle dodanie. 5). Po-predajný Servis: Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás. Budeme robiť najlepšie ponúkame vám riešenie.

Láskavo Pripomienka:

1).Prosím, láskavo nechajte správu o tom, aké farby, budete potrebovať pri zadaní objednávky, v opačnom prípade budeme posielať v predvolenom nastavení.

2).O Deklarovaná Hodnota pre colné, čo môžeme urobiť, podľa požiadavky zákazníka.V prípade, ak zákazník nemajú požiadavky, budeme robiť ako naše skúsenosti.

Produkty Zobraziť:

Táto položka obsahuje nasledovné časti: 1. LCD Displej; 2. Digitalizátorom. Dotykový Displej; 3. Predný Rám; Poznámka: Prosíme, otestujte funkčnosť pred inštaláciou. Inštalácia: 1.Sledujte video návod, skôr ako začnete, uistite sa, že poznáte všetky kroky. 2.Skontrolujte LCD a skontrolujte, či flexibilný kábel v dobrom stave a bez prachu na konektor. 3.Prosím, majte telefón vypnite pri montáži. 4.Označte skrutky miesta, dať skrutky, ktoré ste odstránili, na správnom mieste, skontrolujte, či sú všetky skrutky späť na ich vlastné závitové diery alebo to môže spôsobiť trvalé poškodenie vášho mobilného telefónu. 5.Prosím, pripojte flex kábel na dock po jednom a uistite sa, že všetky konektor sú dobre sedí. 6.Dátový kábel môže umrieť, táto situácia môže spôsobiť biely displej linky alebo prázdny displej. Pri tejto situácii stane, vypnite a znovu zapojte kábel môže vyriešiť tento problém. Teplé Tipy: vyberte si Prosím správnu verziu a farbu pred objednávke. Prosím, skúste rukoväť opravu alebo výmenu práce v suchých a prachu zadarmo prostredí bez priameho slnečného svetla. Špeciálne opravy nástroj, je potrebné, keď sa demontáž a reassembling LCD Displeja a Digitalizátorom. s montážou Rámu. Inštalácia novej časti by mala byť vykonaná kvalifikovanou osobou. URNICE nie je zodpovedný za prípadné škody spôsobené počas inštalácie. Warranty & Návrat Politiky: 1. Každý produkty budú plne testované pred pôrodom, s špeciálne nástroje alebo hlavnej dosky na zabezpečenie pracujúcich. 2. Všetky produkty ,záruka 6 mesiacov ,100% zbrusu nový a prísne testované pred odoslaním,Prosím, informujte nás do 3 dní po prijatí zásielky, ak ste nespokojní s produktmi (Reálny obraz a iné dôkazy musia byť uvedené),potom budeme ponúkať výmenu alebo vrátenie peňazí v prípade, ak výrobky nie sú opísané. 3. Ak je položka vašom vlastníctve viac ako 7 dní ,považuje sa to používa /second-hand ,Len budeme ponúkať službu výmeny po sme si svoje vrátiť položku. Spätná väzba: 1. Sme ocenili, ak by ste mohli dať nám 5 STAR spätnú Väzbu a nechať Pozitívnu spätnú Väzbu na www.tantra-egypt.sk po transakcia ukončená a my vám nejaké zľavy, alebo nejaký darček pre vaše ďalšej objednávke. 2. Ak nie ste uspokojiť s našimi tovar, prosíme, nenechávajte negatívne skôr, kontaktujte nás. Prosím, láskavo kontaktujte nás na náš e-mail, alebo on-line, kontaktujte nás. Ponúkame pre vás dobrým riešením.

Štítky: prípade xperia z, prípade huawei y3ii, lenovo s5 obrazovke, huawei fla, dotykový lcd displej digitalizátorom. rám pre lg g flex, huawei nova lite dotykový displej, dotyk y6, huawei rne l21 obrazovke, nomu s10, rne l21.


( 0 Hodnotenie )

Počet