2.4 GHz, Ergonomické Vertikálne Bezdrôtový Mouse1600DPI Optické 6 Tlačidiel S Zápästí Zvyšok Podložka Pod Myš Pre Počítač, Notebook

€6.40


2.4 GHz, Ergonomické Vertikálne Bezdrôtový Mouse1600DPI Optické 6 Tlačidiel S Zápästí Zvyšok Podložka Pod Myš Pre Počítač, Notebook

Špecifikácia : 1. Tlačidlá: Ľavé/Doprava, Dopredu/Dozadu, DPI, Koliesko 2. Rozmer: cca 122*81*63mm 3. Napájanie: 2*AAA Batéria (Nie je Vrátane) 4. Typ : Bezdrôtová Vertikálne Myš 5. Farba : Biela 6. Rozlíšenie: 800-1200-1600 DPI Nastaviteľné 7. Hmotnosť netto: o 88g 8. Bezdrôtové Vzdialenosť: do 10m 9. Použitie: pre PC, Notebook, Stolný 10. Podložka pod myš Farba : Čierna s Červenými 11. Podložka pod myš Farba Veľkosť: cca 270*220 mm 12. Podložka pod myš Čistá Hmotnosť: cca 109g 13. Použitie: pre Myši, PC, Notebook, Desktop, Klávesnica Funkcie : 1. 100% zbrusu nový a vysoko kvalitný 2. Ergonomicky navrhnuté tak, optické technológie sledovania, pracuje na mnohých rôznych povrchov a je ideálny pre použitie doma, v kancelárii alebo hry 3. 2,4 GHz Bezdrôtová optická myš, pohodlné dotyk 4. Nízke napätie alarmujúce funkcie 5. Prevencia myši na strane 6. Plug and play režim, nie je potrebné ovládač 7. Prijímač na uskladnenie a prepravu ľahko 8. Bezdrôtové vzdialenosť môže dosiahnuť najviac 10 metrov 9. Podpora systému: Windows 2000, Windows XP, Windows 7, Windows Vista, Windows 98, Mac OS, Windows ME, Windows 8, Windows 10 a tak na 10. Slim & Atraktívne Projektovanie, Non-Reflexné tvrdý povrch 11. Trvanlivé a pohodlné 12. Ľudské Dizajn, bude vaše Zápästie pohodlne, keď pomocou myši 13. Ideálny pre Optická Myš & Trackball Myš & Mechanickej Myši a Vertikálne Mouse 14. Táto Podložka pod Myš pomôže Myši získať Presné Sledovanie, a kliknite na tlačidlo, Skvelý partner pre Myš 15. Vysoká Kvalita A Komfort Podložka Pod Myš Pre Optical Gaming Mouse

Poznámka:

LED Podsvietený Svetlo sa automaticky zmení, keď zapnutý! Upozornenie : 1.Pre ruských zákazníkov, vyplňte, prosím, aby po celé meno, alebo nemôže odoslať tovar, Ďakujeme za vašu spoluprácu 2.V prípade, ak tovar bol balík nefunkčné, prosím, zamietnuť a prijať fotografie nám pošlite 3.O Color : sme snímanie fotografií pomocou Digitálneho fotoaparátu, farba niektorých prípadoch bude mať nejaké rozdiely z technických obmedzená, dúfam, že sa vám môže pochopiť 4.Keď používate myš, prosím, použite podložku pod myš, spolu,keď ste nemali používať myš prosím, vypnite to 5."Stránka hore/dole tlačidlá" nemôžu byť použité pre Apple Computer, 6.Táto myš má funkciu spánku: 3-5 minút je normálne spať, potraste myšou môže prebudiť, 8-10 minút je hlboký spánok, je potrebné stlačte ľavé a pravé klávesy prebudiť Balík v cene: 1 x Myši,1 x USB Prijímač ,( 1 x podložka pod Myš ,ak si ho objednať ) Prosím, vyberte si správny, ako budete potrebovať,vďaka

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu orderafter 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovania vašej objednávky a získať späť čo najskôr. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Dodacia Lehota:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 7 dní vrátiť ho z dátumu prijatia. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, bude považovaný za používaný a nebudeme ISSUEA NÁHRADY ALEBO VÝMENY na vás. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval. 1. Týždeň Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo prísť s týždenne záruky.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S

SKONČILA ZÁRUKA.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.tantra-egypt.sk! Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležitá. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli vykonať do vašej spokojnosti.

Štítky: zápästie mousepad, myš, vertikálne myš bluetooth 4, vertikálne nabíjateľná wireless mouse, počítač mousepad, podložka myši, herné podložka pod myš, 3d anime podložka pod myš, podložka pod myš orico, hry myš.


( 1 Hodnotenie )

Počet