NOVÝ anglický cq40 KLÁVESNICA Pre HP Presario CQ40 NÁS CQ41 CQ45 CQ40-324 CQ40-324la black Notebooku, Klávesnice testované práce

€11.99


New vysoká kvalita klávesnice 100%výrobca kompatibilných Rovnocenný Náhradný Diel Prosím, uistite sa, že check prenosný počítač kompatibilita pred objednávkou tohto produktu Každá klávesnica je testované pred poštovné a sú 100% pracujúcich Nahradiť chybný,prasknuté,rozbité klávesnice . Obrázky produktov: hipment: zasielame do celého sveta. Položky sú spravidla dodávané na dodaciu adresu do 24 hodín po platba bola overená. (Sat. & Sun. a väčšina národných sviatkov.). ak chcete zmeniť svoj doručovaciu adresu, prosím, kontaktujte nás v čase. Naša cena (prepravné) neobsahujú všetky sadzby alebo iné dane; ak máte akékoľvek otázky, obráťte sa na miestne Zvyky, skôr, než si kúpiť tovar. Doprava cez EMS UPS, DHL sú k dispozícii, kontaktujte nás, ak chcete, aby iné prepravné služby. Upozornenie: Výrobky modely v názve sú len pre referenčné účely.Vezmite prosím na praktickosť ako štandard. Pretože v rôznych krajinách rovnaký typ klávesnice môže mať rozdiely.Takže prosím, či ste starý notebook časti s naším výrobkom opatrne.Ak si nie ste istí, či náš produkt sa hodí k vášmu notebooku,pošlite prosím fotografie z vášho notebooku na nás.Potom vám môžeme pomôcť, aby sa dicision. Nebudeme niesť zodpovednosť za zákazníkov zlé rozhodnutie. Vďaka za pochopenie! návrat politiky: 1.akýkoľvek návrat nákladnej generované kupujúci zaplatiť (predávajúci odošle tovar spôsobené návrat). 2. kupujúci vrátiť, aby sa posilnila obal, aby sa zabezpečilo, že vráti tovar v neporušenom stave.

balenie

Súčasťou skladu

Štítky: iphone x oca, planka hodinky, plushie nike, lupiči 2019, flitrami krídlo, pcb prototip, králik lavičke, poe48v moc, zostal nikon.


( 1 Hodnotenie )

Počet