WhatsKey 3 tlačidlo Skladacie Flip Diaľkové Tlačidlo púzdro Pre VW Golf 7 4 5 Passat b5 b6 polo, Touran Jetta Seat Skoda Náhradný kľúč

€6.02


Súvisiace Výrobky:

Členenie položka Opis: Fit: Flip Kľúča Vozidla Shell Pre Volkswagen Stav: 100% Zbrusu Nový Materiál: ABS+Metal Tlačidlá: 3 tlačidlá, Hmotnosť: 40g Tlačidlo Čepeľ: Uncut Prázdne Čepeľ Transpondér Čip: Nie Elektronické Dosky: Nie Batéria Držiak: Áno Loga: Nie

A pplication: Pre Volkswagen Polo Passat Golf Tiguan Chrobák Bora Pre Seat Leon Altea Pre Škoda Octavia Fabia A iné modely, ktoré je rovnaké ako náš obraz! Upozornenie:

1,Táto položka nie je vzdialený,je To len najlepšou alternatívou na tlačidlo shell.

2,NIE je vnútra (remote/elektronika/transpondér čip)jednotky vo vnútri.

3,kľúč, kotúč je uncut čepeľ, môžete ísť do miestnej zámočník a tiež ostrihať.

4,Potom stačí vziať von, elektronických dosiek a čip a batérie od svojho pôvodného kľúča a dať ho do našich kľúčových shell, môžete ho použiť.

5.Prosím, uistite sa, že vzhľad / side / čepeľ z kľúčových shell je presne také isté ako naše obrázok。

Zoznam Balíkov :

1 Ks Kľúč Shell

O Zásielke:

1,Položka je expedovaný do 7 pracovných dní po úplnom zaplatení je vysporiadaný.

2,Ak sa nemôžete dostať váš tovar v čase,obráťte sa na nás po prvé,sme sa wil check a riešiť to pre vás pripravujeme.Budeme odpovedať svoj mail do 48 hodín normálne.

3,niekedy trochu meškanie vzhľadom na víkend alebo dovolenku.Ak sa nemôžete dostať na náš mail po uplynutí 48 hodín,prosím, skontrolujte spam, alebo sa obráťte na nás s inými mailovú adresu. O Retrur & Vrátenie: 1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. Nie sú žiadne výnimky! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a váš projekt. 3. Vrátime vám plnú víťazná cenová ponuka, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, po oboch a predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. alebo môžete vybrať, či sa majú náhradu. Na zápas spätná Väzba: Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! spätná väzba je veľmi dôležité, aby sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne predtým, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: phars golf 4, nálepku volkswagen, passat cc, passat b6, 7 golf, aria golf 5, reťaz kľúč, vw sharan, passat b7, bahno klapky splash stráže na golf.


( 2 Hodnotenie )

Počet