Dvojité Rýchlosť Cesto Mixér Stroj Malé Cesto Miesiaci Stroj KN-MFHS20 Obchodné 220V/110V/380V S 8 kg Kapacita

€727.77


Súvisiacich zariadení,, ak vám to páči,kliknite, prosím, na nasledujúce picturers. Viac detailes prosím, neváhajte kontaktovať Lucy. Whatsapp/Wechat/Mobile +86 17734804788 Popis Výrobku KN-MFHS20 obchodné 220V/110V/380V double speed cesto mixér stroj malé cesto miesiaci stroj s 8 kg kapacita parametrom KN-MFHS20 double speed cesto miesiaci stroj mixer Misa: 21L Múky Kapacita: 8 kg Napätie: 110/220/230/380v Menovitá Frekvencia: 50/60HZ Príkon:

1.5 KW

Rýchlosť: 112/198r/min Misy Rýchlosť: 12/20r/min Hmotnosť: 90 kg Rozmery: 730X390X900mm Balenie: 810X510X1030mm Inštalácia a Moc Prepojenie.

①Take okrem balíka potom umiestniť zariadenia neustále. Špirálové miešadlo zvyčajne nie je potrebné posteľ inštalácie.

②Make istí, že menovité napätie zariadenia. Napájacie vodiče by mali byť pripojení na zdroj energie prostredníctvom creepage-ochranca.

Žltý/zelený drôt sa používa na zemniacu svorku. Zapojenie svorkovnice na zadnej strane zariadenia je vyrovnania potenciálov elektroinštalácie terminálu. Prevádzky.

①Before používať, uistite sa, že vstupné napätie je zodpovedať menovité napätie zariadenia. Zariadenie je umiestnené stabilne a uzemnenie

spojenie je bezpečnosť.

②Check vidieť, ak fixácia materiálu misy a mixer sú spoľahlivé.

③Get prostredníctvom moci; testovacie zariadenia bez niečo vo vnútri misy. Uistite sa, že zase smer je totožný so šípkami označené.

Ak nie rovnaké, používateľ by mal výmena elektroinštalácie.Tri stroje potrebné na test, či stroje rýchlo a pomaly tlačidlá zodpovedať skutočnej

rýchlosť stroja a ak nie ,zmeňte drôty, ktoré sa živia tlačidlá.

④Pour pšeničnú múku do misy, pridať vodu, a potom dať dole "pomalá rýchlosť" tlačidlo na začiatku miešania. . Po kožušiny minútu, odložil "vysoko rýchlostné"

tlačidlo sa do práce.

⑤Before vyberieme cesto z misy, prosím, odrežte napájací prvý. Údržbu a čistenie.

①Please odrežte napájací zdroj a po použití. Udržiavať zariadenia v čistote. Nepoužívajte náustok na umývanie zariadenia.

②Check na nastavenie pásu a tesnosť reťazca pravidelne. Pridať Ca mazivo. Detailné Zábery, Balenie A Dodávka Balenie :

Pošleme stroj obrázok, ktorý si objednáte . potom balenie s normou export drevené okno po potvrdení stroj je ok .

Rôzne stroje balík bude iný . dodávame export drevené krabice ,papierové krabici balíka . ak veľké stroje a výrobné linky

stroj bude naložené v kontajneri priamo . Doručenia :

1. Dodanie do mora :Po dodávke ho do prístavu . povie vám, dodacia lehota a čas dospieť . Nakoniec , posielať všetky originálne dokumenty

ak ste Express zadarmo .

2.Doručenie Express na vaše dvere (DHL/TNT/Fedex/UPS, atď.), alebo letecky do mesta, letiska .Povie vám, Expresné sledovacie číslo.

3.Doručenie do skladu, ktorý požadujete . Povie vám, logistických a vyjadriť sledovacie číslo . Naša Spoločnosť

Náš výrobný závod sa nachádza v Zhengzhou city, provincia henan.vlastní bohatý export skúsenosti, 26 rokov,továrne majú profesionálne časti

spracovanie a výrobky našej spoločnosti majú dobré vlastnosti a nádherné vzory. Okrem toho, máme CE, ISO, NSF, SGS certifikácie.

Tam sú rozšírené vybavenie a rýchle dodanie služby v našej spoločnosti. Vitajte navštívte nás a vytvoriť dlhodobý obchodný vzťah! Spätná väzba od našich klientov,umiestniť viac objednávok. Certifikáty certifikáty cesto mixér miesiaci stroj. Kontaktné Informácie Viac detailes cesto mixér miesiaci stroj,prosím, neváhajte ma kontaktovať. Kontakt Lucy Whatspp/Wechat/Mobile +86 17734804788 e-mail: nancy(at)knownmachine(dot)com QQ: 3579145766 vezmite Prosím na vedomie, to

Vezmite prosím na vedomie, je :

1. Naša cena založené na EXW cenu,ak chcete vedieť, prepravné náklady do vašej krajine,pls kontaktujte lucy voľne!

naša ponuka je založená na CFR obchodných podmienok! To znamená, že po príchode prístavu určenia, je kupujúci musieť zaplatiť

cieľový port poplatky (napr. terminál manipulačné poplatky, dokumenty, poplatky, poplatky za skladovanie, ect), daňové robiť

colné odbavenie a vyzdvihnúť tovar.

2. Kupujúci by mal skontrolovať balík / tovar starostlivo pred podpísaním prevzatia tovaru. Ak existuje akékoľvek škody, kontaktujte, prosím, miestnu dopravu agent/TNT / DHL / Fedex požiadať sťažností a reklamácií ALEBO kontaktujte sa s nami do 24 hodín.

3. Prepravné dokumenty vám môžeme dodať je Nákladný list / letecký nákladný list, Faktúra, Baliaci list a Osvedčovania pôvodu, ak potrebujete akékoľvek iné dokumenty, kontaktujte náš predavač pred mieste objednávky.

4. Tam je chyba v rozmere merania, ktorý je založený na skutočnej veľkosti prijatého tovaru

Štítky: kŕmenie kŕmenie, vysoký komerčné mixéra, telo pultu, kitchenaid, cesto rounder, šľahač na tortu, mäso mix, cesto sheeter, základné nerezové misky, k45dh.


( 0 Hodnotenie )

Počet