Stierač Spoločné Zariadenia Nastaviteľné Auto Stierač Rameno Nástroj Pre Odstránenie Aktívne Stierač Rameno S Ramenami Auto Stierač Rameno Removal Tool

€4.09


40922 HOT PREDAJ

36643 Hot Predaj Funkcie: 1. Vysoko kvalitné materiály: výrobky sú vyrobené z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, odolné a hrdza-dôkaz, a použité na dlhú dobu. 2. Jednoduchá obsluha: výrobok má vysúvanie nastavenie gombíka, ktorý sa dokáže prispôsobiť háku otvorenie stupňa podľa rôznych potrieb, ktoré je pohodlné a práce-ukladanie. 3. Vysoká niť presnosť: závit presnosť výrobku je vysoká, aby sa sily, aj keď stierač je odstránený. Popis: Tento produkt je vhodný ako nástroj pre odstránenie auto stierač, úspora práce a pohodlie. Špecifikácie: Farba: Čierna veľkosť Produktu: 100*50*50 mm číslo Tovaru :86006278 Použitie : Odstráňte auto stierač Materiál: 45 ocele Balík v cene: 1 x nastaviteľné stierač s ramenami Poznámky: 1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách. 2.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: spojka s ramenami nástroj, sťahovák nástroj, stierač, s ramenami stieračov, 2 čeľuste sťahovák, čepeľ s ramenami, hm67, Stierač čelného skla, vw ramenami stieračov, zlatá tlač.


( 0 Hodnotenie )

Počet