9.84"25 cm(2yards/lot) Bilaterálne Vyšívané Kvetinovej Čipky a Tylu Trim ,Oka, Výšivky, Čipky, Trim

€8.10


Vitajte v našom obchode

Popis výrobku Materiál z tejto položky: čipky, polyester 9.84"25 cm(2yards/lot) Bilaterálne Vyšívané Kvetinovej Čipky a Tylu Trim ,Oka, Výšivky, Čipky, Trim

Tento výpis je pre 2 metrov.

Šírka: 9.84 palcový (25cm)

Použitie na oblečenie, výstrih, ramenný pás, poťah na vankúš, šaty, darčeky, tašky, dekorácie, party šaty, záclony, sukne klesnutie, domova a iné projekty, ktoré by ste mohli predstaviť.

Upozornenie:

Poznámka: 1 yard = 91 cm; 1 palec = 2.54 cm

Pre viac množstve, prosím, neváhajte convo mi na vlastný záznam.

Môj obchod odkaz:

Ak máte akékoľvek otázky, prosím správa ma. Ďakujem za pohľad.

Táto Pekná Čipka Výbava Čipky pre Svadby, Viktoriánskej, Kostýmy budú starostlivo skontrolovať uistite sa, že dostanete perfektný položku.

Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akýkoľvek problém s vaším položky.

Upozornenie:

1. Vždy som poslať moje položky do 3 pracovných dní, hneď ako som si. Ale prosím pochopiť, že som len predávajúci a poštovné čas nikdy nie je pod mojou kontrolou.

2. Vždy som nádej dať kontinuálne metráži, ale žiadne čipky výbava je nekonečne dlho. Ak potrebujete úplnú kus, prosím, dajte mi vedieť pred nákupom.

3. Keď nakupujete on-line, vezmite prosím na vedomie, že farby rozdiel je nevyhnutné. Snažím moje najlepšie popísať farby môjho šnúrky, ale nikdy som sa odvážil očakávať, že zdieľame rovnaké pochopenie farby. Ak ste veľmi prísne farby, prosím, že dvakrát pred objednávkou.

Spätná väzba 1. Prosím potvrďte doručenia tovaru po máš ich. 2. Ak máte akékoľvek otázky, pre produkty, ktoré si dostal, prosím, kontaktujte nás v čase a budeme sa snažiť v našich silách, aby riešili problémy a aby ste spokojný. 3. Prosím, dajte nám pozitívnej spätnej väzby. Budeme vďační, ak budete nám môže dať PÄŤ STARSof Podrobné Hodnotenia Predajcu. Ak máte akékoľvek otázky a myslím si, že našich produktov a služieb sa nemusíte stojí za PÄŤ HVIEZD sadzbou, prosím, kontaktujte nás skôr, než ste ohodnotili nás. Ďakujem za vašu spoluprácu. Dôležité Ustanovenie

Dodacia Lehota do Číny Príspevok je Vždy Nestály , Sometims Tam Budú Nejaké Dni Odkladu, aby sa Dospelo , Ak Ste nemohli Pochopiť To, Aby sa Zabránilo Náš Spor O To , Prosím, Vybrať Rýchlu Prepravu Spôsobom, alebo E Packet (USA Kupujúceho.)

Váš Druh Spolupráce By byť veľmi Ocenil.

Šťastný Nakupovanie Tu!

Dodacia lehota do Číny Príspevku je 15 - 60 dní .

Prosím, Vyberte si Iný Paymemt Spôsobmi, Ktoré Sú k Dispozícii pre Platformu

Štítky: embroid čipky výbava, plavidlá čipky, embroid čipky, appliqu čipky, kvet dvore, výbava, čipky orezania pása s nástrojmi, textílie, čipky kvet, 3d kvet čipky výbava, kvetinová čipka.


( 0 Hodnotenie )

Počet